Registreren

Nieuw in de wereld van franchise: Grill-ig

Al een tijdje lopen we met het idee om onze formule uit te breiden. Het concept staat en we kunnen concluderen dat we succes hebben in onze beide vestigingen. Elk jaar groeien we flink met 15-20%. We vinden het tijd de volgende stap te zetten en franchise lijkt ons daar het geschikte middel voor. 

Nu komt het moeilijkste punt voor ons! Hoe kunnen we (toekomstige) ondernemers enthousiasmeren voor ons concept? Een moeilijk aspect want ons concept is goed en zelfs uniek te noemen omdat wij zowel a la carte als tapas serveren. Wij hebben een filosofie en denken we over de kleinste aspecten na. Zo geloven wij in de kracht van samenwerking. Met 10 bedrijven bereik je meer dan alleen. Deze samenwerking vind je terug bij de inkoop, marketing en bij onderhandelingen. Samen sta je sterk. Ondanks dat veel mensen denken dat er 105 gerechtjes op onze menukaart staan, zien wij het als een totaalconcept waar nagedacht is over MEP-tijd, personele bezetting, inkoop, derving, brutowinst. De kinderziektes hebben we al getackeld en zo nodig hebben we aanpassingen toegepast. Het voordeel voor jou is dus ook dat je niet meer tegen kinderziektes aanloopt en dit maakt mogelijk dat je veilig kunt gaan ondernemen.  

Hoe onderscheiden we ons van andere franchisegevers? Onderstaand tref je een beknopt overzicht per item hoe we ons profileren:

  1. Inkoop gaat rechtstreeks via de groothandel,hier zitten wij dus niet tussen maar je profiteert wel van onze volume-inkoop; 
  2. Bonussen worden uitgekeerd aan de franchisenemer;
  3. Transparantie en duidelijkheid;
  4. Wij maken een startbegroting op maat waar we heel erg kijken naar de USP's van het panden de ondernemer. Op deze manier lopen de verbouwingskosten niet onnodig op; 
  5. Wij hebben een netwerk van bedrijven die tegen zeer scherpe tarieven hun producten aanbieden. Denk hierbij aan verzekeringen, ledverlichting, gas, elektra en vuilafvoer; 
  6. Scherpe fee per maand;
  7. Wij hanteren geen commissie op bonusafspraken of aanbiedingen uit ons netwerk. 

Hebben we je interesse gewekt? Neem eens een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis