BAILINE

Mobile Service Centre wil groeien!

Mobile Service Centre is een landelijke formule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van verschillende merken. De organisatie heeft de ambitie om de eerste professionele organisatie te worden in deze reparatiebranche. Jaarlijks investeren we in Nederland een bedraag van circa 900 miljoen Euro aan dit soort reparaties dus een enorm marktpotentieel en de ambitie van de franchiseformule is erg hoog.

Wat onderscheidt de franchiseformule:
Mobile Service Centre, staat voor “ouderwetse” kwaliteit en service in een nieuwerwets jasje. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download) aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ te bieden. Door de kwaliteit van de te gebruiken onderdelen en de gecertificeerde medewerkers geeft Mobile Service Centre een garantie af van maar liefst 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden. 

Wij ondersteunen franchisenemers actief:
Na een gedegen opleiding en training op het hoofdkantoor te Arnhem zullen alle franchisenemers (en hun medewerkers) worden gecertificeerd om de gebruikers van smartphones en tablets op een professionele wijze te ondersteunen bij defecten, storingen en onderhoud.

Naast service op de vestigingen door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Er wordt voorts gewerkt op basis van 24/7. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van mobiele telefoons en tablets. Uiteraard kan de klant ook terecht voor de inlevering van hun oude en/of defecte apparaat dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd. 

Mobile Service Centre Nederland richt zich op dit moment op de werving en selectie van franchisenemers in heel Nederland. Door de relatief lage investeringskosten en de zeer snelle opstart voor franchisenemers (training en genereren van cashflow) blijkt de belangstelling erg groot. Mobile Service Centre heeft daardoor dan ook de verwachting dat nog voor het einde van het jaar er circa 10 vestigingen in Nederland operationeel zullen zijn. 

Geïnteresseerd? Vraag direct informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis