Crystal Marbles

Matchen van kopers en verkopers van motorhomes

Motorhome Depot is zeer succesvol in het vinden van eigenaren van motorhomes die willen verkopen om hen vervolgens te matchen met geïnteresseerde mensen die op zoek zijn naar een occasion. Door de combinatie van slimme (internet marketing) technieken, de voordelen voor kopers en verkopers en de kwaliteit van de ondernemers is Motorhome Depot in minder dan drie jaar uitgegroeid tot een sterk merk in het Verenigd Koninkrijk.

Als franchisenemer van Motorhome Depot word je franchisenemer en daarmee het directe aanspreekpunt van Motorhome Depot in jouw gebied. De systemen, organisatie en management zullen je veel werk uit handen nemen, bij de start, maar ook bij de dagelijkse bedrijfsvoering.

Belangrijk onderdeel van de ondersteuning is terug te vinden commerciële kant van de franchise. Vanzelfsprekend geldt dat voor het generen van leads voor kopers en verkopers van campers. Speciale aandacht is er ook voor de verkooptraining. Het betreft hier een basistraining die nodig is om optimaal te kunnen functioneren als franchisenemer van Motorhome Depot maar vooral ook als het gaat om de commerciële kant van jouw vestiging

Het businessmodel van Motorhome Depot biedt veel voordelen voor haar klanten, maar biedt ook ondernemers hetzelfde soort gemak en ondersteuning. De intensieve (internet) marketing, het betaalbare product, het complete productenpalet samen met het lokale karakter verklaren de groei van het aantal Motorhome Depot franchisenemers.

De aanvullende producten zoals financiering, onderdelen en garanties via gerenommeerde partijen voegen waarde toe aan de Motorhome Depot klantpropositie.

Kijk voor meer informatie op de formulepagina en neem via INTO Franchise contact op met Franchise Match.


Reactie


Reacties

  • Barend

    0622485702

  • karen de schutter

    Graag meer info over de werking van uw bedrijf. Wij beheren reeds de wabsite tes-go.u en zijn steeds geintresseerd in uitbreiding en optimalisering van ons produkt. U kan mij ook telefonisch contacteren op het nummer 0032471/233516

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis