Crystal Marbles

HouseHunting zoekt makelaars met verkooptalent!

Al meer dan 10 jaar is HouseHunting actief op de woningmarkt en staat in de top 5 verhuurmakelaars van Nederland! Deze ambitie streven wij nu ook na in de verkoop van woningen. HouseHunting biedt hiervoor maatwerk zoals 1 vast laag tarief aan de verkopende partij. Hiervoor krijgt de verkopende partij een breed netwerk en uitstekende online verkoopkanalen terug, maar met de vrijheid voor eigen inbreng zoals de mogelijkheid om bezichtigingen en aanlevering van tekst- en beeldmateriaal zelf te verzorgen.

De vraag naar onze verkoopdiensten groeit en daarom is HouseHunting op zoek naar verkooptalent. Commerciƫle personen die fulltime dan wel parttime beschikbaar zijn en de opleiding makelaardij hebben afgerond of deze willen starten, kunnen solliciteren via freede@househunting.nl en/of tel. 073-6131322


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis