Registreren

Gewichtsbeheersing en figuurcorrectie

Ladyline is een hedendaags concept op het gebied van gewichtsbeheersing en figuurcorrectie voor vrouwen. De voornamelijk vrouwelijke cliënten worden geholpen in een moderne salon die in alle behoeftes voorziet, dus geen overvolle sportscholen. Zij krijgen een advies op maat, persoonlijke aandacht en boeken hun individuele arrangementen op afspraak. Het overgrote deel van onze franchisenemers zijn vrouwen.

Ladyline is van mening dat alleen als haar ondernemers succesvol zijn zij dat ook is. Vandaar dat zij een compleet pakket aan diensten aan jou als ondernemer levert die je ‘ontzorgen’, zodat je je volledig kan richten op de ‘kernactiviteiten. Veel zaken (80%) liggen vast. Het wiel hoeft niet opnieuw te worden uitgevonden.

Momenteel zijn er 15 vestigingen in Nederland actief die zich al in een grote belangstelling van veel cliënten mogen verheugen. Ladyline is uniek in franchise. De formule kenmerkt zich door veel knowhow en gezien de huidige autonome groei lijkt een verdere groei van het aantal vestigingen een logisch vervolg hiervan.

Dit jaar staat in het teken van een intensief trainingsprogramma. De kwaliteit, kennis en ondernemerschap nemen toe en daarmee de aantrekkelijkheid van de formule.

Kijk voor meer informatie op de formulepagina en neem via INTO Franchise contact op met Franchise Match.


Reactie


Reacties

  • Support @ INTO Franchise

    Geachte heer De Braekelaar, U kunt maandag contact met ons opnemen via +31 (0)88 054 54 59. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die Ladyline te bieden heeft.

  • De Braekeleer

    Ik zou graag meer informatie krijgen

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis