BAILINE

Financieel dienstverlener Eijgen kiest voor Straetus Incasso

Eijgen en Straetus zijn allebei werkzaam in de financiële dienstverlening. Er zijn echter meer overeenkomstigheden. Beide organisaties hebben hetzelfde doel: het ontzorgen van ondernemers. Op persoonlijke én professionele wijze. Voor Bert Smeenk (directeur Business Support bij Eijgen) en Crijn Janssen (directeur bij Straetus Nederland) reden genoeg om de handen ineen te slaan.

Bert Smeenk: “ik merk vaak dat onze klanten naast administratieve dienstverlening, óók behoefte hebben aan een geschikte partner voor incassozaken en/of debiteurenbeheer. Omdat wij onze klanten zo volledig mogelijk willen bijstaan met onze ondersteuning, leek het mij van belang om een geschikte partnerorganisatie te vinden die deze visie complementeert.”

Zodoende kwam Smeenk na een intensieve selectieprocedure uit bij Crijn Janssen. Na diverse gesprekken hebben beide partijen het vertrouwen in elkaar uitgesproken. Vanaf heden werken zij structureel samen op het gebied van credit management.

Crijn Janssen zegt het volgende over de samenwerking: “Straetus bedient vele ondernemers en bedient ook graag de klanten van Eijgen. Het is voor beide partijen een uitgelezen mogelijkheid om elkaar te ondersteunen en zodoende ondernemers te ontzorgen.”

Over Eijgen: Eijgen is een financieel dienstverlener met 15 kantoren en ruim 150 professionals verspreid over het hele land.Totaalzorg voor financiën onder één dak; dat is waar Eijgen voor staat. Eijgen ontzorgt ondernemers op het gebied van administratie, accountancy, zakelijke financieringen en business support.

Over Straetus: Straetus is een landelijk opererende incasso organisatie. Persoonlijkheid, transparantie en daadkracht kenmerken de werkwijze van Straetus Incasso. Naast incasso is Straetus actief in debiteurenbeheer.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis