Crystal Marbles

Anne&Max groeit door via franchise

Na de recente opening van Anne&Max in Arnhem en de opening van de Anne&Max to-go vestig in Den Haag, groeit de formule door met nog twee openingen in 2016. Den Haag en Amsterdam Zeeburg gaan dit jaar nog open. Daarnaast zoek Anne&Max gedreven ondernemers voor locaties in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Gedreven ondernemerschap
‘Horeca gaat om persoonlijke aandacht. En dat is de reden waarom we met franchisenemers werken’. Anne&Max werkt nauw samen met gedreven ondernemers die enthousiast inspelen op de vraag van de lokale markt. Ook in de komende jaren wil Anne&Max blijven groeien samen met haar franchisenemers.

Amsterdam, Haarlem en Utrecht
Ook in 2017 groeit Anne&Max door, onder andere met nieuwe vestigingen in Amsterdam en Utrecht. De formule zoekt voor de steden Amsterdam, Haarlem en Utrecht franchisenemers. Gedreven ondernemers met horeca-ervaring die een ‘huiskamer in de stad’ met succes willen leiden.

Meer dan koffie
Anne&Max is niet alleen een ‘koffietentje’. De formule onderscheidt is met een complete en originele menukaart; van ontbijt tot borrel. Bij Anne&Max wordt er zoveel mogelijk gewerkt met bio, biodynamische en fair-trade producten. Huisgemaakt, of door erkende specialisten voor Anne&Max geproduceerd.

Over Anne&Max
Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen, met een breed aanbod huisgemaakte, biologische producten. In 2005 werd de eerste vestiging geopend in Haarlem en inmiddels heeft de groeiende franchiseorganisatie 10 vestigingen in heel Nederland, waaronder in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Leiden en Utrecht.

Wil jij meer weten over de franchiseformule Anne&Max? Vraag dan snel informatie aan!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis