BAILINE

Wordt u onze nieuwe dierenvoeding deskundige?

Husse Nederland zoekt in het hele land naar enthousiaste dierenliefhebbers die graag een eigen bedrijf willen beginnen of uiteraard dit al eens eerder gedaan hebben. Sinds 2015 is Husse in Nederland bezig door middel van franchisenemers een goed marktaandeel te verwerven. Inmiddels hebben wij al 10 franchisenemers op kunnen leiden tot volwaardige dierenvoeding consulenten die binnen hun eigen regio met succes veel huisdiereigenaren hebben kunnen overtuigen van het belang van goede en gezonde voeding voor hun dieren.

Jacques Kooiker, formulemanager van Husse Nederland, over het concept: “De kracht van onze formule is dat wij werken vanuit een persoonlijke benadering, dus op deze wijze het beste advies geven richting de klant. We merken dat de grote online retailers ook de voordelen bieden van thuisbezorging en lage prijzen, echter missen veel klanten toch wel het persoonlijke in deze vorm van verkoop. Ze zijn vaak opzoek naar een specifieke brok en houden er van over hun dier te praten. Dit is nog steeds het sterke punt van de dierenspeciaalzaak, helaas is het voor de speciaalzaak lastig te concurreren met de prijzen van de grote online winkels. Husse speelt hier op in en combineert de voordelen van de speciaalzaak en de online retailer, wij bieden kennis, kwaliteit en service richting alle dierenliefhebbers in Nederland”

“Husse Nederland krijgt wel eens de vraag van geïnteresseerden aan wat voor profiel een potentiële franchisenemer moet voldoen. Dit is eigenlijk een bijzondere vraag, want wij kijken niet naar een CV of een diploma. Het belangrijkste vinden wij dat de potentiële franchisenemer met veel plezier en enthousiasme kan vertellen over onze producten, dat ze zich in kunnen beelden wat katten of honden voor hun baasjes betekenen en dat ze onze kwaliteit kunnen vertalen naar de lokale markt” aldus Jacques Kooiker.


Reactie


Reacties

  • Husse Nederland

    Beste Frank de Witte, Zou u deze vraag kunnen mailen naar support@husse.nl?

  • de witte frank

    hallo wij gaan een hondensporthal beginnen voorjaar 2017 en zijn op zoek naar een sponsor voor de zaak vol te hangen met reclame alsook de toestelen met reclame . natuurlijk zullen wij graag een verkoop punt hebben voor diegene die bij ons in de hal reclame maakt met groeten frank

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis