Crystal Marbles

YorBody Franchise

YorBody

Socials YorBody Franchise


Informatie YorBody franchise

START JE EIGEN FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK SAMEN MET YORBODY.
Je bent volledig zelfstandig actief en geniet de volledige professionele ruimte om jouw organisatie te laten groeien en optimale zorg te bieden.

GROOTSTE FYSIOTHERAPIE NETWERK
YorBody is binnen 5 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste franchisenetwerk voor fysiotherapie in Nederland met ruim 60 locaties. Daaruit mag je de conclusie trekken dat de formule zeer succesvol is!

DE BESTE LOCATIES BINNEN SPORTSCHOLEN
Vanwege de samenwerking met de grote fitnesscentra van Basic Fit en Fit for Free geniet je de voordelen van een vestiging waar wekelijks een zeer groot aantal sporters passeert.

MARKETING & COMMUNICATIE
De veranderende zorgmarkt maakt dat een goede en heldere communicatie naar de zorgconsument steeds belangrijker wordt. YorBody Fysiotherapie beschikt over de middelen om jou daarbij te ondersteunen!

INNOVATIE EN KWALITEITSMANAGEMENT
Naast groei in locaties ligt de focus vooral op het ontwikkelen van nieuwe producten en ondersteuning van de franchisenemers op het gebied van marketing, sales, administratie en bedrijfsvoering. Ook kwaliteitsmanagement is een speerpunt in het beleid van 2016 EN 2017 met, onder andere, de ontwikkeling van specifieke en innovatieve YorBody zorgplannen en samenwerking met zowel HCA als Keurmerk fysiotherapie

ONDERNEMEN BINNEN YORBODY BIEDT HET BESTE VAN TWEE WERELDEN
Jouw ondernemerstalent op regionaal niveau in combinatie met de inkoop- en marketing power van een landelijk opererend Fysiotherapie netwerk.

Ondernemen als franchisenemer biedt ook het voordeel van ondernemen zonder rompslomp. Je kan je zo maximaal concentreren op de wensen van de klanten en de door jouw geboden zorgverlening . YorBody regelt alle ondersteunende processen, zowel de primair zorg gerelateerde (protocollering, implementatie), de randvoor-waardelijke (educatie, contractering, declaratie, automatisering, administratie) en indien gewenst ook de financiële (declaratie, jaarstukken), als de commerciële (inkoopbundeling, marketing, eventing, werving en selectie). Hoe dat wordt vormgegeven vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Zorg

Activiteit

Support en begeleiding op het vlak van ondernemen, marketing, sales, administratie en kwaliteits-management, waardoor de beste kans en de minste risico's op een succesvolle eigen praktijk!

Type franchise

Hard Franchise

Franchise sinds

2011

Franchiseinformatie

Contractduur

Minimaal 1 jaar, verlenging per jaar

Training

Interne opleiding is inbegrepen in de Franchise fee

Verzorgingsgebied

Minimaal 15.000 inwoners.

Locatie omschrijving

Zelfstandige YorBody Fysiotherapie praktijk binnen Basic Fit en/of Fit for Free

Gemiddeld aantal FTE

1 - 3

Financieel

Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal.

Totale investering

€ 5.000 - € 10.000

Gemiddelde omzet per vestiging

€ 50.000 - € 90.000

Entreegeld

€ 750

Benodigd eigen vermogen

€ 5.000

Franchise fee

€ 250 - € 500 per maand, excl. BTW.

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

4

Aantal buitenlandse vestigingen

Geen

Aantal franchise vestigingen

62

Benodigd aantal m2

15-25 m2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen YorBody Franchise


Franchise buzz
800 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis