Crystal Marbles

WIT

WIT

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

WIT® bestaat ruim dertien jaar en is klaar om haar succes voort te zetten in een franchisevorm.
Het doel van de franchise is om een landelijk werkend netwerk op te zetten van tandenbleek centra waar u deel vanuit maakt!

Uw voordelen
U profiteert van de bekendheid van WIT met daarnaast een website die toegespitst is op tanden bleken en het werven van nieuwe patiënten.

WIT heeft vanaf het eerste moment in vele toonaangevende magazines gestaan zoals Beau Monde, Vriendin, Margriet, Libelle, Grazia, Santé, Vrouw Glossy e.d. en verschijnt meerdere malen per jaar op TV in programma’s op RTL en SBS. Denk hierbij aan Life For You gepresenteerd door Carlo Boszhard, Lifestyle Experiences, Echte Gooische Meisjes, Hier Moet Je Zijn e.d.

Tevens hebben wij al vele bekende Nederlanders in onze praktijk mogen ontvangen. Onder andere Carice van Houten, Katja Schuurman, Froukje de Both en Tanja Jess stralen allemaal dankzij WIT!

Nieuwe patiënten
De doelgroep die geïnteresseerd is in tanden bleken (ongeveer 100 à 200 patiënten per 100.000 inwoners per stad), kunnen tevens zeer interessant zijn voor uw reguliere praktijk. Hierbij moet u denken aan het vergroten van uw patiëntenbestand, maar ook aan meer restauratieve tandheelkunde, kronen, bruggen e.d. Daarnaast hebben deze patiënten zorg voor het gebit en zijn bereid om daar geld aan uit te geven.

Veilige methode
Om de behandelingen succesvol uit te voeren heeft WIT een nauwe samenwerking met PrevDent en zullen uw medewerkers daarom ook door hen worden getraind. De veilige PrevDent methode waarmee WIT werkt heeft als enige een professioneel beleid voor tanden bleken waardoor haar producten uitsluitend door professionals mogen worden gebruikt. PrevDent voldoet aan alle wettelijke eisen en beschikken over klinische studies, uitgevoerd door toonaangevende wetenschappelijke instituten, waaruit blijkt dat PrevDent veilig en effectief is.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

Tandenbleekpraktijk

Type franchise Soft Franchise
Franchise sinds 2003
Franchiseinformatie
Contractduur 1 jaar en telkens verlengbaar.
Training De behandelmethodiek wordt in een training uiteengezet.
Verzorgingsgebied Steden met circa 100.000 inwoners
Locatie omschrijving U werkt vanuit uw eigen praktijk.
Gemiddeld aantal FTE 1
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal georganiseerd.

Totale investering

-

Gemiddelde omzet per vestiging

Wordt in een persoonlijk gesprek vrijgegeven.

Entreegeld

-

Benodigd eigen vermogen

Niet van toepassing.

Franchise fee

€ 250 per maand

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

-

Aantal franchise vestigingen 2
Benodigd aantal m2 20

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

 • Big Five for Life™ groeit de grens over

  Big Five for Life™ groeit de grens over

  Franchiseorganisatie Big Five for Life™ groeit de grens over en verdubbelt aantal vestigingen binnen een jaar.  JOURE – Een fantastisch jaar, zo m...

 • Bailine Papendrecht

    Bailine® Papendrecht zoekt een nieuwe franchisenemer voor een bestaande studio! Bailine is een franchiseformule waarbij de franchisenemer zelf ...

 • Miljoenen verdienen op YouTube? Kinderspel!

  De bekendheid op het scherm en het fortuin dat bij een beroemdheid hoort waren niet eens zo heel lang geleden alleen voor Hollywoodsterren weggeleg...

 • BBQenzo ZOEKT ONDERNEMERS!

  BBQenzo ZOEKT ONDERNEMERS!

  BBQenzo.nl heeft zich bewezen een succesvolle formule te zijn en door de toenemende vraag wordt de consumentenmarkt van BBQenzo.nl alleen maar grot...

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis