247drank.nl

Willem&Drees

Willem&Drees

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

Ze bestaan echt. Willem Treep en Drees Peter van den Bosch zijn twee bevlogen idealisten van vlees en bloed. In 2009 zetten zij in Amersfoort de eerste stap op weg naar een gezonde voedselketen. Lokaal geproduceerde groenten en fruit krijgen een plek in het supermarktschap. De vraag is groot en in de jaren die volgen groeit het netwerk van telers en levert Willem&Drees in heel Nederland aan supermarkten zoals Jumbo, Spar en Coop.

Vanaf 2014 is er de online winkel. En kunnen klanten hun wekelijkse versproducten thuis laten bezorgen.

In 2016 gaat Willem&Drees samen met Beebox. Sinds 2012 levert Beebox met succes biologische maaltijdboxen bij mensen thuis. Willem&Drees zet een punt achter de moeizame samenwerking met de supermarkt en vanaf 2017 richten de twee zich, met Drees aan het hoofd, volledig op de consument.

In april 2017 gaan de twee écht samen. Onder de naam Willem&Drees, met een nieuwe online winkel met daarin een rijk pallet maaltijdboxen én de mogelijkheid biologisch vers bij te bestellen. Op naar eten van een gezonde keten!

Als je een biologische maaltijdbox van Willem&Drees ontvangt, krijg je meteen een goed verhaal cadeau. Je eet lekker, gezond én groen. We hebben verschillende soorten Beeboxen, dus ook voor jouw huishouden zit er een geschikte bio box bij. Bij iedere box kan je altijd uitgaan van deze drie punten:

1. Biologisch
Willem&Drees werkt met biologische boeren. De aarde is ons grootste goed, laten we er zuinig op zijn en zeker niet mee stunten. Onze boeren volgen het ritme van de natuur, van het seizoen. Dat is gezond voor de aarde én voor jou.

2. Kortste route
Willem&Drees pakt de kortste route. We kopen direct in bij onze boeren en betalen hen de prijs die zij verdienen. Daardoor blijven jouw boodschappen lekker vers én betaalbaar.

3. De kracht van samen
Willem&Drees kiest voor de kracht van samen. Weten wie jouw eten maakt, schept een band, zorgt voor verantwoordelijkheid en waardering. Daarom vormen wij, boeren en burgers, een cooperatie. We kennen elkaar, luisteren naar elkaar en stimuleren elkaar.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Food
Activiteit • Zorg dragen voor de sales & marketing
• Het servicen van de klanten
• Managen van de logistiek.
Type franchise Soft Franchise
Franchise sinds 2012
Franchiseinformatie
Contractduur Overeenkomst voor 5 jaar.
Training Interne opleidingen.
Verzorgingsgebied Eigen rayon
Locatie omschrijving Vanuit huis werken.
Gemiddeld aantal FTE 1
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal

Totale investering

Geen.

Gemiddelde omzet per vestiging

€ 29.000

Entreegeld

Geen.

Benodigd eigen vermogen

€ 5.000

Franchise fee

Percentage van de gerealiseerde omzet

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 15
Aantal buitenlandse vestigingen

0

Aantal franchise vestigingen 15
Benodigd aantal m2 N.v.t.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

 • Big Five for Life™ groeit de grens over

  Big Five for Life™ groeit de grens over

  Franchiseorganisatie Big Five for Life™ groeit de grens over en verdubbelt aantal vestigingen binnen een jaar.  JOURE – Een fantastisch jaar, zo ma...

 • Bailine Papendrecht

    Bailine® Papendrecht zoekt een nieuwe franchisenemer voor een bestaande studio! Bailine is een franchiseformule waarbij de franchisenemer zelf in...

 • Miljoenen verdienen op YouTube? Kinderspel!

  De bekendheid op het scherm en het fortuin dat bij een beroemdheid hoort waren niet eens zo heel lang geleden alleen voor Hollywoodsterren weggeleg...

 • BBQenzo ZOEKT ONDERNEMERS!

  BBQenzo ZOEKT ONDERNEMERS!

  BBQenzo.nl heeft zich bewezen een succesvolle formule te zijn en door de toenemende vraag wordt de consumentenmarkt van BBQenzo.nl alleen maar grot...

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis