Crystal Marbles

ThuisGebracht

ThuisGebracht

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

ThuisGebracht is een jonge, groeiende organisatie die zich richt op het aanbieden van laagdrempelige producten aan de deur. ThuisGebracht streeft ernaar de consument een service te laten beleven waar bij de prijs/kwaliteit verhouding van de producten voorop staat, met het gemak dat men er de deur niet voor uit hoeft. Door de laagdrempeligheid, kwaliteit en gemak van deze service ontvangen wij dan ook veel positieve reacties van onze klanten en passanten.

Jij krijgt een eigen gebied toegewezen waar jij dan ook echt de volledige verantwoording over krijgt. Dit betekend dat je inkomsten gelieerd zijn aan je verkopen en hoe beter en zorgvuldiger jij de wijk en klanten in kaart brengt hoe meer je gaat verdienen. Je bent redelijk vrij in hoe jij een wijk invult en kan hiervoor dus ook personeel aannemen om samen met jou een nog groter gedeelte per dag te pakken. Met deze constructie kan je dus zelf een groot netwerk uitbouwen waarin jij wekelijks bij de mensen thuis onze waren verkoopt. Wij als ThuisGebracht werken de wijken al voor jou voor, dus de mensen weten al dat we komen. Wij doen dit met een ervaren team en geven de potentiële klanten ook een presentje. Zo kan jij vanaf dag één direct beginnen met de verkoop en kan je direct een meer dan prima omzet draaien.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Food
Activiteit ThuisGebracht is een jonge, groeiende organisatie die zich richt op het aanbieden van laagdrempelige producten aan de deur.
Type franchise Hard Franchise
Franchise sinds 2015
Franchiseinformatie
Contractduur In overleg.
Training Interne mogelijkheden.
Verzorgingsgebied Nader te bepalen.
Locatie omschrijving Kan vanuit huis worden gestart.
Gemiddeld aantal FTE 1 - 2
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal.

Totale investering

€2500

Gemiddelde omzet per vestiging

Nader vrij te geven.

Entreegeld

Nader vrij te geven.

Benodigd eigen vermogen

€ 0

Franchise fee

% van de omzet.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 3
Aantal buitenlandse vestigingen

Geen.

Aantal franchise vestigingen 14
Benodigd aantal m2 Kan vanuit huis worden gestart.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis