Capital Circle

The People Company

The People Company

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

Je werkt met onze website als belangrijkste 'uithangbord' op het internet, dagelijks nieuwe CV's in eigen CV DATABASE bekijken en vacatures plaatsen via de VACATUREMANAGER. Wij regelen de benodigde contracten volgens de NBBU CAO, betalen lonen van uitzendkrachten vooruit en zorgen voor het innen van de facturen bij jouw klanten. Wij helpen je volledig bij het financieel administratieve beheer van uitzenden. Je focus gaat volledig naar het bemiddelen van personeel en het onderhouden van relaties met werkgevers. Kortom, ondernemen met beperkte risico's en gebruik maken van goede faciliteiten staat bij ons centraal. Daarnaast hebben wij eigen TESTEN in beheer en programma's gericht op outplacement. Je kunt klanten dus volledig pakket aanbieden van diensten.

Wij denken dat wij met onze verfrissende formule een prachtige kans bieden voor ondernemende mensen. Je kunt namelijk kiezen uit een franchise samenwerking, maar ook uit een partner samenwerking. Of zelfs een dienstverband als je nog niet toe bent aan zelfstandig ondernemerschap. Als je besluit om met ons samen te gaan werken, dan proberen wij jou zo goed mogelijk te ondersteunen als het gaat om internetmarketing (Google SEO, SEA), backoffice systemen, exploitatiebegroting, social media en marketing- en gadgetmaterialen e.d.

Acquisitie in jouw regio moet je wel zelf doen, en wij helpen je met online marketing op het internet in jouw regio. Zo zetten wij Google campagnes en e-mailing in, zodat je bekendheid groeit en de kans op opdrachten wordt vergroot.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

Uitzenden, Werving & selectie, Payrollen en Testen.

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2016
Franchiseinformatie
Contractduur De samenwerking gaan wij aan voor onbepaalde tijd en met een opzegtermijn van 4 maanden, waarbij de eerste 12 maanden een minimale periode betreft.
Training Wij organiseren jaarlijkse bijeenkomsten waar wij diverse onderwerpen de revue laten passeren.
Verzorgingsgebied Postcodegebied m.b.t. webshopomzet, echter je eigen verworven klanten zijn niet gebonden aan een postcodegebied.
Locatie omschrijving Bij voorkeur nette kantoorlocatie waar je ook in gesprek kunt met werkzoekenden.
Gemiddeld aantal FTE 1 - 4
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Wij werken op basis van de brancheorganisatie NBBU.

Totale investering

U ontvangt van ons 10% over de webshop-verkopen die in uw regio worden afgenomen op de producten; testen, zelf werven en outplacement. In geval bestellingen zonder uw tussenkomst worden afgenomen.

Gemiddelde omzet per vestiging

€ 50.000 - € 120.000 bruto marge per fulltime consultant. Omzet is sterk afhankelijk van de mix van het aantal te werk gestelde uitzendkrachten versus overige omzet. Alle genoemde tarieven zijn excl. btw.

Entreegeld

€ 1.500,- waarvan de eerste contractmaand vrij van maandbijdrage is.

Benodigd eigen vermogen

Een goede desktop en internetverbinding volstaat.

Franchise fee

€ 375,- per maand voor gebruik systemen, materialen en formulebeheer. Er wordt geen percentage gevraagd van de omzet. Je wordt in staat gesteld snel een positief resultaat te boeken. Alle genoemde tarieven zijn excl. btw.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

Geen

Aantal franchise vestigingen 6
Benodigd aantal m2 Vanaf 50 m²

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis