Capital Circle

The People Company

The People Company

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

* Vacatures plaatsen en managen + kandidaten zoeken via website peoplecompany.nl
* Lonen voorfinancieren bij uitzenden + debiteurenbeheer (volgens NBBU CAO)
* Vaste franchiseafdracht, niet omzetafhankelijk
* Gebruik maken van centrale (online) marketingondersteuning, waaronder zoekoptimalisatie in Google, centrale email nieuwsbrieven naar relaties, betaalde social media promoties in jouw regio
* Onderlinge kennisuitwisseling met franchise collega's (bijeenkomsten)

Toelichting:
Je werkt met onze website als belangrijkste 'uithangbord' op het internet, dagelijks nieuwe CV's in eigen CV DATABASE bekijken en vacatures plaatsen via de VACATUREMANAGER. Wij regelen de benodigde contracten volgens de NBBU CAO, betalen lonen van uitzendkrachten vooruit en zorgen voor het innen van de facturen bij jouw klanten. Wij helpen je volledig bij het financieel administratieve beheer van uitzenden. Je focus gaat volledig naar het bemiddelen van personeel en het onderhouden van relaties met werkgevers. Kortom, ondernemen met beperkte risico's en gebruik maken van goede faciliteiten staat bij ons centraal. Daarnaast hebben wij eigen TESTEN in beheer en programma's gericht op outplacement. Je kunt klanten dus volledig pakket aanbieden van diensten.

Wij denken dat wij met onze verfrissende formule een prachtige kans bieden voor ondernemende mensen. Je kunt namelijk kiezen uit een franchise samenwerking, maar ook uit een partner samenwerking. Of zelfs een dienstverband als je nog niet toe bent aan zelfstandig ondernemerschap. Als je besluit om met ons samen te gaan werken, dan proberen wij jou zo goed mogelijk te ondersteunen als het gaat om internetmarketing (Google SEO, SEA), backoffice systemen, exploitatiebegroting, social media en marketing- en gadgetmaterialen e.d.

Wij helpen met acquisitie in jouw regio m.b.v. online marketing. Zo zetten wij Google campagnes en e-mailing in, zodat je bekendheid groeit maar vooral dat je concrete aanvragen gaat ontvangen van werkgevers. Uiteraard ben je zelf ook actief met het leggen van contacten die leiden tot opdrachten.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

Uitzenden | Werving & selectie | Payrollen |Testen | Begeleiding naar werk | HR Advies

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2016
Franchiseinformatie
Contractduur De samenwerking gaan wij aan voor onbepaalde tijd en met een opzegtermijn van 4 maanden, waarbij de eerste 12 maanden een minimale periode betreft.
Training Wij organiseren jaarlijkse bijeenkomsten waar wij diverse onderwerpen m.b.t. de arbeidsmarkt e.d. bespreken.
Verzorgingsgebied Vrij in te vullen
Locatie omschrijving Bij voorkeur nette kantoorlocatie waar je ook in gesprek kunt met werkzoekenden.
Gemiddeld aantal FTE 1 - 4
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Inkoop wordt centraal georganiseerd. Dat geldt voor marketing, drukwerk, systemen, programma's e.d.

Totale investering

Kosten van PC apparatuur, entreegeld zijn de belangrijkste opstartkosten. U ontvangt van ons 10% over de webshop-verkopen die in uw regio worden afgenomen op de producten; testen, zelf werven en outplacement. In geval bestellingen zonder uw tussenkomst worden afgenomen.

Gemiddelde omzet per vestiging

€ 50.000 - € 120.000 bruto marge per fulltime consultant. Omzet is sterk afhankelijk van de mix van het aantal te werk gestelde uitzendkrachten versus overige omzet. Alle genoemde tarieven zijn excl. btw.

Entreegeld

€ 1.500,- waarvan de eerste contractmaand vrij van maandbijdrage is.

Benodigd eigen vermogen

Belangrijk is dat je een goede thuiswerkplek hebt, desktop en internetverbinding. Naast entreegeld en maandafdrachten heb je geen extra vermogen nodig.

Franchise fee

€ 375,- per maand voor gebruik systemen, materialen en formulebeheer. Er wordt geen percentage gevraagd van de omzet. Je wordt in staat gesteld snel een positief resultaat te boeken. Alle genoemde tarieven zijn excl. btw.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

Geen

Aantal franchise vestigingen 8
Benodigd aantal m2 Eigen kantoor aan huis is voldoende om te starten.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

 • Deel 2: 10 vermijdbare startersfouten

  Deel 2: 10 vermijdbare startersfouten

  In deel 1 bespr een ken wij de vijf vijf vermijdbare startersfouten en in deel twee keer de laatste vijf.  6. Overspannen op  sociale  media Social...

 • Deel 1: 10 vermijdbare startersfouten

  Deel 1: 10 vermijdbare startersfouten

  In deel 1 bespreken wij de eerste vijf vermijdbare startersfouten en volgende week volgen in deel twee de laatste vijf.  1. Geen strategie U bent e...

 • 5 tips voor meer tijd en minder stress

  5 tips voor meer tijd en minder stress

  Herman van Veen zong er al over in 1979; drukte. We hebben het allemaal ontzettend druk en dankzij het internet en smartphones, is het alleen maar ...

 • Oriënteren op een passende franchise

  Oriënteren op een passende franchise

  Vleugels uitslaan en eigen baas zijn; een droom of werkelijkheid? Wanneer u huiverig bent om de zekerheid van een vaste baan achter u te laten, is ...

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis