Ben je helemaal weg van ons restaurant, onze pizza’s, onze sfeer en wil je een eigen vestiging van De Pizzabakkers opzetten?

The People Company

The People Company

Social media


Informatie bedrijf

Klanten bestaan voornamelijk uit werkgevers die personeel zoeken of advies vragen, bijvoorbeeld het testen van personeel. Wij noemen de activiteiten van onze formule recruitment & consultancy. De website is daarentegen sterk gericht op werkzoekenden. Juist zij zijn de hoofdrolspelers in ons werk.

Zo hebben wij onze CV database opengesteld voor klanten die graag zelf de werving & selectie willen organiseren en gebruik willen maken van onze database en online advertentiepromoties via diverse jobsboards. Uniek is dat wij testen hebben ontwikkeld die kandidaten kunnen gebruiken tijdens sollicitatieprocedures. ‘Last but not least’ zijn wij ingesprongen op de trend om kandidaten via korte videofilms zichzelf te laten voorstellen aan werkgevers. Wij bieden kandidaten voortaan die extra service aan zodat zij hun presentatie aan werkgevers optimaal kracht kunnen bij zetten. Absoluut uniek is de mogelijkheid om direct bestellingen te plaatsen in onze website. Opdrachtgevers kunnen direct een programma bestellen voor outplacement, of online advertenties plaatsen, of psychologische testen bestellen en afrekenen via onze website.

Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst en willen graag groeien! Dat is de reden dat wij op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Wij denken dat wij met onze verfrissende formule een prachtige kans bieden voor ondernemende mensen. Je kunt namelijk kiezen uit een franchise samenwerking, maar ook uit een partner samenwerking. Of zelfs een dienstverband als je nog niet toe bent aan zelfstandig ondernemerschap. Als je besluit om met ons samen te gaan werken, dan proberen wij jou zo goed mogelijk te ondersteunen als het gaat om internetmarketing (Google SEO, SEA), backoffice systemen, exploitatiebegroting, social media en marketingmaterialen e.d.

Acquisitie in jouw regio moet je wel zelf doen, en wij helpen je met online marketing op het internet in jouw regio. Zo zetten wij Google campagnes en e-mailing in, zodat je bekendheid groeit en de kans op opdrachten wordt vergroot.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

The People Company is een uniek full-service platform online & offline voor werkzoekenden en werkgevers en beschikt onder meer over een eigen webshop waar men rechtstreeks kan bestellen + afrekenen.

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2016
Franchiseinformatie
Contractduur De samenwerking gaan wij aan voor onbepaalde tijd en met een opzegtermijn van 4 maanden, waarbij de eerste 12 maanden een minimale periode betreft.
Training Via jaarlijkse bijeenkomsten
Verzorgingsgebied Postcodegebied m.b.t. webshopomzet, echter je eigen verworven klanten zijn niet gebonden aan een postcodegebied.
Locatie omschrijving Thuiswerkplek - kantoorlocatie
Gemiddeld aantal FTE 1 - 4
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld? Centraal
Totale investering € 1.500,-
Gemiddelde omzet per vestiging € 75.000 - € 220.000 per consultant. Alle genoemde tarieven zijn excl. btw.
Entreegeld € 1.500,-
Benodigd eigen vermogen € 1.500,-
Franchise fee € 375,- per maand.
Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen Geen
Aantal franchise vestigingen 4
Benodigd aantal m2 Vanaf 50 m²

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis