247drank.nl

Springkussenverhuur Nederland

Springkussenverhuur Nederland

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

Wil jij maandelijks een bruto omzet van € 500,- tot € 5000,- boeken? Wil jij beschikken over eenvoudig te verhuren artikelen waarbij kwaliteit en snel leveren de prioriteit hebben? Geen zorgen te hoeven maken over de marketing? Word dan een enthousiaste franchiser van Springkussenverhuur Nederland!

Een Springkussenverhuur Nederland vertegenwoordiger neemt alle mogelijkheden met je door. Welke springkussens wil je verhuren? Welke potentiële klanten zou je kunnen bedienen?

Wie zijn we?
Springkussenverhuur Nederland is een franchise die zijn oorsprong vind in de samenwerking tussen online marketingbureau 2Bfound en Gaaf! Verhuur. Samen hebben we al eerder ervaring opgedaan met de combinatie verhuur, online marketing en franchising. De eerder opgezette franchise bleek een vrijblijvende garantie te zijn tot omzet. Gaaf! Verhuur brengt hier ervaring met zich mee op het gebied verhuur en 2Bfound helpt bij het online converteren en communiceren. Samen staan we sterk en hebben we een goede formule. Inmiddels zijn er meerdere vestigingen. Wat voor de meeste begon als een hobby, groeide al snel uit tot een parttime baan met goede verdiensten.

Wat doen we?
Allereerst verhuren we springkussens. Simpel. Daarnaast proberen we ons online heel goed te positioneren zodat we als eerste opvallen wanneer mensen online gaan zoeken naar springkussens bij hun in de buurt. We voorzien ook niet alleen in springkussens, we proberen breder te faciliteren: van springkussens tot geluidsinstallaties. We proberen mensen breder te voorzien met springkussens, stormbanen, partytenten en feest versieringen. Zoals een Sarah voor als je moeder of vrouw 50 jaar wordt.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit Verhuur van o.a. springkussens en aanverwante producten. Tevens bezorging en extra services zoals opbouw en afbouw en begeleiding. Tevens verzorging van totaal concepten en evenementen.
Type franchise Soft Franchise
Franchise sinds 2015
Franchiseinformatie
Contractduur 5+5 (Na eerste jaar evaluatiemoment met break-mogelijkheid)
Training Interne mogelijkheden.
Verzorgingsgebied Minimaal 40.000 inwoners.
Locatie omschrijving Nader te bepalen.
Gemiddeld aantal FTE 1
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal en in overleg ook middels regionale contacten mogelijk.

Totale investering

€ 5.000

Gemiddelde omzet per vestiging

afhankelijk van het seizoen tussen de 1500 en 15.000 euro

Entreegeld

€ 2.500

Benodigd eigen vermogen

€ 7.500

Franchise fee

30% van netto verhuuromzet

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

Geen

Aantal franchise vestigingen 10
Benodigd aantal m2 Nader te bepalen.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis