Crystal Marbles

Right at Home Franchise

Right at Home

Informatie Right at Home franchise

Right at Home is een zorgonderneming voor zorg en thuisservice. Wij ondersteunen mensen die hulp nodig hebben om langer zelfstandig te blijven wonen in de eigen, vertrouwde omgeving.

Wij bieden daarvoor een breed scala aan zorg en thuisservice, afgestemd op de behoeften van elke individuele cliënt en zijn omgeving. Dat varieert van persoonlijke verzorging, begeleiding, gezelschap tot huishoudelijke ondersteuning. Onze zorgverleners zijn deskundig en betrokken en hebben veel ervaring in de zorg voor senioren en/of gehandicapte volwassenen. Zo bieden wij de juiste zorg met de juiste mensen.

Dat doen we met de flexibiliteit en betrokkenheid van een lokale zorginstelling en tegelijk met de professionaliteit en inhoudelijke deskundigheid van een toonaangevende, internationale organisatie.

Wij bieden een franchise-formule van hoge kwaliteit, met alles wat nodig is om een zorgonderneming ‘up and running’ te krijgen. U krijgt een uitgebreide training over elk aspect van de onderneming. Wij ondersteunen bij de werving en selectie van deskundig personeel, zodat u als ondernemer zelf geen zorgervaring nodig heeft.

U krijgt vanaf dag één optimale begeleiding. Zo kunt u vol vertrouwen starten in een branche die nieuw voor u is, omdat u kunt terugvallen op de ondersteuning en expertise van uw ervaren en gerespecteerde franchisegever.

Uw zorgmanager houdt toezicht op de bedrijfsactiviteiten. U bent zelf verantwoordelijk voor de strategische planning, de ontwikkeling van uw onderneming in de lokale gemeenschap, het netwerken en het opbouwen en onderhouden van relaties met potentiële verwijzers.

Met onze steun kunt u een marketing- en wervingsstrategie ontplooien, waarmee u zich op een aansprekende, professionele manier profileert naar uw doelgroepen: zoals cliënten en hun familie, verwijzers en potentiële werknemers. Een doordachte marketingstrategie maakt uw groeidoelstelling haalbaar. Met een goede reputatie kunt u zich richten op de ontwikkeling van de onderneming en de verdere uitbouw in uw franchise-gebied.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Zorg

Activiteit

Right at Home levert zorg en thuisservice aan mensen die hulp nodig hebben om langer zelfstandig te blijven wonen in de eigen, vertrouwde omgeving.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

2017

Franchiseinformatie

Contractduur

10 jaar

Training

Interne training

Verzorgingsgebied

Exclusief rayon

Locatie omschrijving

Informatie aanvragen

Gemiddeld aantal FTE

1-2

Financieel

Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal

Totale investering

Vraag informatie aan!

Gemiddelde omzet per vestiging

Vraag informatie aan!

Entreegeld

€ 30.000

Benodigd eigen vermogen

ca € 30.000

Franchise fee

Percentage van de omzet

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

2

Aantal buitenlandse vestigingen

500+

Aantal franchise vestigingen

-

Benodigd aantal m2

Niet van toepassing.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Right at Home Franchise


Franchise buzz
800 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis