BAILINE

Ribsfactory Franchise

Ribsfactory

Socials Ribsfactory Franchise


Informatie Ribsfactory franchise

INRICHTING
Ribsfactory staat bekend om haar warme, eigentijdse inrichting en ongedwongen sfeer. De vlotte, gastvrije bediening zorgt ervoor dat de gast zich vertrouwd voelt en graag terugkomt. Wekelijks bezoeken duizenden gasten, van jong tot oud, ‘de Ribs’, zoals die in de volksmond wordt genoemd.

TOPKWALITEIT
Topkwaliteit en versheid van de producten staan voorop. Alles wordt huisgemaakt en is eerlijk geprijsd. De lekkerste spareribs, steaks en burgers vind je hier. Zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, 100% pure en eerlijke ingrediënten. Gasten houden van de authentieke gril-bbq-smaak: het vlees wordt gegrild op het open vuur van lavagrills voor een extra smaaksensatie. De temperatuur op de grills kan oplopen tot wel 400°C. Hierdoor blijven alle sappen en smaken behouden van de burgers, ribs en steaks. De befaamde spareribs zijn het paradepaardje. Het geheim zit hem in het hoogwaardige kwaliteit vlees, marinades naar eigen recept en de bereidingswijze op open vuur van lavagrills. Daardoor vinden de spareribs niet alleen gretig aftrek in de restaurants, maar ook via take away en een eigen bezorgdienst zodat je ook thuis kan genieten van de ‘ribs’.

AMBITIE
Ribsfactory wil de komende jaren verder groeien naar zo’n vijftig locaties in de Benelux. Om deze groei gecontroleerd te realiseren gaat Ribsfactory naast eigen beheer, haar formule ook franchisen. Op dit moment zijn er drie franchisevestigingen. Met thans 6 eigen vestigingen, beproefde formule en optimale ondersteuning van het hoofdkantoor ligt er een gezonde basis om uit te breiden met franchisevestigingen. Franchisenemers kunnen hierbij profiteren van de opgedane ervaringen van de bestaande formule.
Door samen te werken met echte Ribs-minded ondernemers worden de beste eigenschappen van het bedrijf met lokaal ondernemerschap gecombineerd. Ribsfactory is een full-franchiseformule. Dit betekent dat het assortiment, inrichting, uitstraling, marketing, reclame en publiciteit van alle vestigingen bepaald wordt door de franchisegever. Dit zorgt voor een samenhangende formule waardoor de gast zich vertrouwd voelt en graag terugkomt.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Food

Activiteit

Ribsfactory is een steakhouse en gespecialiseerd in spareribs met een overzichtelijk en aantrekkelijk geprijsd aanbod, vlotte gastvrije bediening en uiteraard de lekkerste steaks, burgers en ribs.

Type franchise

Hard Franchise

Franchise sinds

2016

Franchiseinformatie

Contractduur

In overleg.

Training

Interne mogelijkheden.

Verzorgingsgebied

Vanaf 100.000 inwoners

Locatie omschrijving

A-locatie vlakbij winkel en/of uitgaansgebied.

Gemiddeld aantal FTE

5 - 10

Financieel

Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal.

Totale investering

€ 200.000 - € 300.000

Gemiddelde omzet per vestiging

Nader vrij te geven.

Entreegeld

Nader vrij te geven.

Benodigd eigen vermogen

Nader vrij te geven.

Franchise fee

Percentage van de omzet.

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

5

Aantal buitenlandse vestigingen

Geen.

Aantal franchise vestigingen

5

Benodigd aantal m2

100 - 200m²

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Ribsfactory Franchise


Franchise buzz
800 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis