BAILINE

Match-in-Motion

Match-in-Motion

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

Het matchen van een vacature met de juiste sollicitant heeft heel wat voeten in de aarde en in de praktijk gaat er veel tijd en moeite, en dus geld, overheen om de juiste kandidaat te vinden. Dat kan en moet beter!

Op een enkele vacature komen vaak veel, tientallen of zelfs honderden, reacties. Daardoor is het waarborgen van de kwaliteit van het preselectie proces een uitdaging. CV's en brieven moeten handmatig gescand (en verdeeld) worden en afgaande op wat ogenschijnlijk aanspreekt worden soms willekeurig kandidaten uitgenodigd. Bij vacatures met veel reacties is de eerste selectie vaak te snel en onvolledig waardoor geschikte kandidaten zomaar gemist kunnen worden. Met als gevolg dat minder geschikte kandidaten uitgenodigd worden voor een gesprek dat uiteindelijk niet tot een match leidt. Daarnaast laat een nette afhandeling van niet uitgenodigde kandidaten vaak te wensen over. Match-in-Motion is een online preselectie platform voor bedrijven waarin deze problemen tot het verleden behoren en die de rompslomp rondom een vacature ontzorgt. Door kandidaten te matchen met een vooraf opgesteld een profiel op basis van harde en zachte eisen en deze op te centraal te registreren ontstaat per vacature een dataset waar de opdrachtgever alle informatie kan inzien. Zonder CV's of sollicitatiebrieven.

Match-in-Motion is op zoek naar ondernemers die dit platform willen vermarkten in het MKB+ segment. Ben jij een netwerker die van aanpakken houdt? Heb je een sterke affiniteit met HR? Binnen een bepaald postcode gebied ben jij vrij om bedrijven en organisaties te benaderen en deze tool in te zetten voor vacatures. Wij bieden jou een training aan waarna je zelf aan de slag kunt met het Match-in-Motion platform. Tevens bieden we (technische) ondersteuning waar nodig. Jij helpt ons het platform te verbeteren met de feedback die je ontvangt uit de markt.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit Match in Motion heeft een eigentijds platform ontwikkeld waarmee de franchisenemer ondernemingen, met name in het MKB, ontzorgt in de voorbereiding van vacatures en de (pre-)selectie van kandidaten.
Type franchise Franchise
Franchise sinds 2016
Franchiseinformatie
Contractduur 3 jaar.
Training Intern.
Verzorgingsgebied Vast postcodegebied.
Locatie omschrijving Kan vanuit huis worden gestart.
Gemiddeld aantal FTE 1 - 2
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Niet van toepassing.

Totale investering

Gemiddeld € 10.000.

Gemiddelde omzet per vestiging

Nader vrij te geven.

Entreegeld

€ 5.000

Benodigd eigen vermogen

Gemiddeld € 10.000.

Franchise fee

Eerste jaar € 5.000, daarna € 2.500 per jaar.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen Geen.
Aantal buitenlandse vestigingen

Geen.

Aantal franchise vestigingen 1
Benodigd aantal m2 Kan vanuit huis worden gestart.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis