247drank.nl

Longevity Specialisten Nederland

Longevity Specialisten Nederland

Informatie bedrijf

Er is steeds meer te doen rondom gezondheid, de kosten welke ermee gemoeid zijn, en met name de vraag "Hoe blijf je gezond?" Hier is echter geen eensluidend antwoord op te geven, omdat ieder mens anders is.

Maar hoe mooi zou het zijn als je met behulp van coaching je medemens zou kunnen informeren, motiveren en begeleiden bij het leven van de meest gezonde versie van zichzelf?

Waarom zou je dan geen zelfstandig werkend Longevity coach worden? Een nieuw beroep met een gouden toekomst, volgens onderzoek door o.a. de Nationale Beroepengids en onderschreven door Jolanda Wicherson (Ondernemer van het jaar 2015). Daarnaast heeft dit beroep deze zomer internationale erkenning verkregen met de publicatie van een 3-tal artikelen in The Lancet, een vooraanstaand Brits medisch tijdschrift onder de naam "Evolutionaire Volksgezondheid".

Een nieuw beroep leer je echter niet zomaar, vandaar dat wij jou eerst trainen in het ondernemerschap en vervolgens een deeltijd post HBO-vakopleiding laten volgen van 6 maanden met toegang tot ons eigen exclusieve kenniscentrum. De opleiding wordt verzorgd door de Academy for Lifstyle Optimization (AFLO). Deze verzorgt ook met regelmaat de noodzakelijke bijscholingen.

Je zult leren om leefstijlanalyses te maken en cliënten succesvol te begeleiden naar langdurig gezond blijven, meer energie en het leven van “the best Quality of lIfe”!

Je verbind je aan Longevity Specialisten Nederland als zelfstandig franchisenemer met een eigen praktijk, maar ZONDER investering! Dit is baanbrekend en heel bijzonder in franchiseland!

Je krijgt toegang tot de door LSN ontwikkelde tools, en kunt gebruik maken van de "cliëntengenerator".

Kortom: "Hoe succesvol wil jij worden?"

Wij zijn op zoek naar coaches in héél Nederland!


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit Als Longevity Coaches ben je bezig met voorlichten, het maken van leefstijlanalyses en het bieden van begeleiding met als uitgangspunt langdurig gezond en vitaal blijven!
Type franchise Franchise
Franchise sinds 2013
Franchiseinformatie
Contractduur 3 jaar en langer
Training - Basis opleiding 8 tot 12 weken - Post HBO longevity vakopleiding van gemiddeld 6 maanden.
Verzorgingsgebied Tussen de 10.000 - 12.000 inwoners.
Locatie omschrijving Indien gewenst kan er kan vanuit huis gewerkt worden.
Gemiddeld aantal FTE 1
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Niet van toepassing.

Totale investering

vraag informatie aan.

Gemiddelde omzet per vestiging

Vraag informatie aan.

Entreegeld

2500,-

Benodigd eigen vermogen

€ 0

Franchise fee

vanaf €199,00 per maand, dit is inclusief marketingtraining, netwerk van collega's, support, post HBO basisopleiding , bijscholing, jaarlijkse toetsing, toegang tot eigen kenniscentrum en gebruik exclusief ontwikkelde tools.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

-

Aantal franchise vestigingen 15
Benodigd aantal m2 Niet van toepassing.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis