Crystal Marbles

Lincherie Franchise

Lincherie

Socials Lincherie Franchise


Informatie Lincherie franchise

ONZE POSITIONERING is uniek in de Nederlandse markt. We schenken alle vrouwen, in een ongedwongen setting, persoonlijke aandacht en advies op maat. Onze getrainde en opgeleide stylistes adviseren elke vrouw over de maat en stijl die haar het best past. We noemen deze service “Lingerie Styling”, met als doel een oplossing op maat te vinden voor elke vrouw: een lingerieset die perfect past bij haar lichaam, haar persoonlijkheid en haar levensstijl. Dit is des te belangrijker gezien het feit dat 70% van alle vrouwen een verkeerde BH-maat draagt.

ONS WINKELCONCEPT is duidelijk herkenbaar. Modieus, stijlvol en exclusief. Transparante winkel met luxe materialen en een lichte, ruime opzet. Een ruime en comfortabele paskamer waar ruimte is voor kwalitatief advies. De klant voelt zich er thuis, ongeacht haar vraag of wens.

ONS MERKENBELEID De collectie van Lincherie is opgebouwd uit rendabele premium-merken. Een hoge standaard, maar we willen niet anders. Onze klanten trouwens ook niet. Uiteraard ondersteunen wij onze ondernemers bij de inkoop van hun zomer- en wintercollectie. Daarnaast vindt u de aansluiting bij de kennis en ervaring van collega-ondernemers en maakt u gebruik van een volledig uitgewerkt marketingplan.

ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS Succes maken we niet alleen. Daar hebben we jou als zelfstandige en modebewuste ondernemer hard voor nodig. Vind jij zelfstandig ondernemerschap, uitmuntende customer service, premiummerken met een hoogwaardige kwaliteit en modieuze collecties even belangrijk als wij? Ben jij die ambitieuze ondernemer met een passie voor kwaliteit en lingerie? Dan zijn we op zoek naar jou!


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Mode

Activiteit

Formule in hoogwaardige lingerie.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

1994

Franchiseinformatie

Contractduur

In overleg.

Training

Diverse product- en verkooptrainingen.

Verzorgingsgebied

Tenminste 40.000 inwoners.

Locatie omschrijving

A1 - A2 - B1

Gemiddeld aantal FTE

2

Financieel

Hoe is de inkoop geregeld?

Centrale inkoop via hoofdkantoor.

Totale investering

Afhankelijk van locatie.

Gemiddelde omzet per vestiging

€ 250.000 - € 350.000

Entreegeld

Vraag informatie aan!

Benodigd eigen vermogen

€ 41.000

Franchise fee

Vraag informatie aan!

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

10

Aantal buitenlandse vestigingen

7

Aantal franchise vestigingen

20

Benodigd aantal m2

100 - 125 m²

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Lincherie Franchise


Franchise buzz
800 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis