The People Company is een uniek full-service platform online & offline voor werkzoekenden en werkgevers.

Longevity Specialisten Nederland

Longevity Specialisten Nederland

Informatie bedrijf

Er is steeds meer te doen rondom gezondheid, de kosten welke ermee gemoeid zijn, en met name de vraag "Hoe blijf je gezond?" Hier is echter geen eensluidend antwoord op te geven, omdat ieder mens anders is.

Maar hoe mooi zou het zijn als je met behulp van coaching je medemens zou kunnen informeren, motiveren en begeleiden bij het leven van de meest gezonde versie van zichzelf?

Waarom zou je dan geen zelfstandig werkend Longevity coach worden? Een nieuw beroep met een gouden toekomst, volgens onderzoek door o.a. de Nationale Beroepengids en onderschreven door Jolanda Wicherson (Ondernemer van het jaar 2015). Daarnaast heeft dit beroep deze zomer internationale erkenning verkregen met de publicatie van een 3-tal artikelen in The Lancet, een vooraanstaand Brits medisch tijdschrift onder de naam "Evolutionaire Volksgezondheid".

Een nieuw beroep leer je echter niet zomaar, vandaar dat wij jou eerst trainen in het ondernemerschap en vervolgens een deeltijd post HBO-vakopleiding laten volgen van 6 maanden met toegang tot ons eigen exclusieve kenniscentrum. De opleiding wordt verzorgd door de Academy for Lifstyle Optimization (AFLO). Deze verzorgt ook met regelmaat de noodzakelijke bijscholingen.

Je zult leren om leefstijlanalyses te maken en cliënten succesvol te begeleiden naar langdurig gezond blijven, meer energie en het leven van “the best Quality of lIfe”!

Je verbind je aan Longevity Specialisten Nederland als zelfstandig franchisenemer met een eigen praktijk, maar ZONDER investering! Dit is baanbrekend en heel bijzonder in franchiseland!

Je krijgt toegang tot de door LSN ontwikkelde tools, en kunt gebruik maken van de "cliëntengenerator".

Kortom: "Hoe succesvol wil jij worden?"

Wij zijn op zoek naar coaches in héél Nederland!


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

Als Longevity Coaches ben je bezig met voorlichten, het maken van leefstijlanalyses en het bieden van begeleiding met als uitgangspunt langdurig gezond en vitaal blijven!

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2013
Franchiseinformatie
Contractduur 3 jaar.
Training Je start met de Ondernemers & Marketingtraining en aansluitend de post HBO vakopleiding Longevity van 6 maanden.
Verzorgingsgebied Tussen de 10.000 - 12.000 inwoners.
Locatie omschrijving Indien gewenst kan er kan vanuit huis gewerkt worden.
Gemiddeld aantal FTE 1
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Niet van toepassing.

Totale investering

€2000

Gemiddelde omzet per vestiging

Vraag informatie aan.

Entreegeld

0

Benodigd eigen vermogen

€ 0

Franchise fee

€ 350 per maand, dit is inclusief uitgebriede marketingtraining, netwerk van collega's, support, post HBO basisopleiding van 5 maanden, bijscholing, jaarlijks examen, toegang tot eigen kenniscentrum en gebruik exclusief ontwikkelde tools.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

-

Aantal franchise vestigingen 15
Benodigd aantal m2 Niet van toepassing.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

 • Deel 2: 10 vermijdbare startersfouten

  Deel 2: 10 vermijdbare startersfouten

  In deel 1 bespr een ken wij de vijf vijf vermijdbare startersfouten en in deel twee keer de laatste vijf.  6. Overspannen op  sociale  media Social...

 • Deel 1: 10 vermijdbare startersfouten

  Deel 1: 10 vermijdbare startersfouten

  In deel 1 bespreken wij de eerste vijf vermijdbare startersfouten en volgende week volgen in deel twee de laatste vijf.  1. Geen strategie U bent e...

 • 5 tips voor meer tijd en minder stress

  5 tips voor meer tijd en minder stress

  Herman van Veen zong er al over in 1979; drukte. We hebben het allemaal ontzettend druk en dankzij het internet en smartphones, is het alleen maar ...

 • Oriënteren op een passende franchise

  Oriënteren op een passende franchise

  Vleugels uitslaan en eigen baas zijn; een droom of werkelijkheid? Wanneer u huiverig bent om de zekerheid van een vaste baan achter u te laten, is ...

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis