Registreren

Life Style Coaching Nederland

Life Style Coaching Nederland

Social media


Informatie bedrijf

LifeStyle Coaching Nederland zet met overtuiging in om te zorgen dat een ieder zich springlevend voelt, vitaal blijft en in staat is om de best mogelijke Quality of Life te leven!

We doen dit door groepsgesprekken te voeren, het maken van een leeftijlanalyse op basis van het huidige leefpatroon en bieden van duurzame individuele leefstijlbegeleiding binnen een afgesloten traject van slechts 12 weken.

Het leefstijlbegeleidngstraject kenmerkt zich, doordat het zich richt op de gevolgen op de lange termijn, terwijl de effecten al duidelijk merkbaar zullen zijn op de korte termijn. Dit noemen wij Longevity.

In de optiek van LifeStyle Coaching Nederland is dit namelijk de enige oplossing om de gezondheidszorg in Nederland toegankelijk en betaalbaar te houden voor nu en in de toekomst!

Bij ons gaat ‘welzijn boven welvaart’ en wij hechten in hoge mate waarde aan de eerlijkheid, betrouwbaarheid en oprechtheid van onze coaches en het management.
Daarmee zijn wij een bedrijf wat je jammergenoeg in deze tijd niet vaak meer tegenkomt. Bij ons is de mens weer belangrijk in plaats van enkel het bedrijfsresultaat. Geld verdienen is daarbij oké, zolang het in alle redelijkheid gebeurt en met respect voor onze medemens.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

Als Longevity Coaches ben je bezig met voorlichten, het maken van leefstijlanalyses en het bieden van begeleiding van de individuele mens met als uitgangspunt langdurig gezond en vitaal blijven!

Type franchise Soft Franchise
Franchise sinds 2013
Franchiseinformatie
Contractduur 3 jaar.
Training De samenwerking start met het volgen van de basisopleiding Longevity van 5 maanden, waaronder een begeleide stage.
Verzorgingsgebied Tussen de 10.000 - 12.000 inwoners.
Locatie omschrijving Er kan vanuit huis gewerkt worden.
Gemiddeld aantal FTE 1
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld? Niet van toepassing.
Totale investering € 2.500
Gemiddelde omzet per vestiging Vraag informatie aan.
Entreegeld € 1.500
Benodigd eigen vermogen € 2.500
Franchise fee € 150 per maand, dit is inclusief marketing en support.
Vestigingen
Aantal eigen vestigingen -
Aantal buitenlandse vestigingen -
Aantal franchise vestigingen 20
Benodigd aantal m2 Niet van toepassing.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis