Registreren

King of the Ribs Franchise

King of the Ribs

Informatie King of the Ribs franchise

Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat bij King of the Ribs centraal. Dit heeft zich vertaald in de visie ‘Quality food made fresh for you’. King of the Ribs is er in geslaagd om onder leiding van de oprichter Abolfazl Karami, financiële en operationele resultaten te generen die zich kunnen meten met de leiders in de Quick service restaurants business.

Als u op zoek bent naar een onderscheidend concept met unieke producten waaronder kebab burgers, gegrild spareribs en gefrituurd kipproducten, dan is King of the Ribs een formule die u zal aanspreken.

King of the Ribs is actief op zoek naar single unit en multiple unit franchisenemers voor de Nederlandse markt. De waardering van gasten van de totale King of the Ribs ervaring zijn op een constant hoog niveau en de scores voor ‘waar voor het geld’ en kwaliteit behoren tot de hoogste in de business.

De relatie tussen King of the Ribs en haar franchisenemers is gestoeld op wederzijds vertrouwen en is vooral een persoonlijke relatie. Omdat de franchisenemer lokaal een grote rol speelt maakt hij het verschil. Desondanks, wordt hij vanaf de eerste dag bijgestaan door de franchisegever die een jarenlange expertise ter beschikking stelt en de franchisenemer op elk vlak ondersteunt waaronder operationeel, producten, lokale marketing, etc.

Als kandidaat-franchisenemers krijgt u een intensieve opleiding van minstens 3 maanden waarbij u zowel theoretisch maar vooral praktisch wordt ingewijd in de geheimen van de formule. Wie franchisenemer bij King of the Ribs wil worden ontkomt er niet aan om de handen uit de mouwen te steken. U bent owner/operator en brengt dus 100% van uw tijd door in uw restaurant(s). Op die manier realiseert u met uw team de kwaliteit en de service waar de formule voor staat.

Ben jij klaar voor het King of the Ribs® ondernemerschap? Vraag dan nu geheel verblijvend informatie aan.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Food

Activiteit

King of the Ribs is een modern quick service restaurant met de focus op onder meer kebab burgers, kipproducten en spareribs.

Type franchise

Hard Franchise

Franchise sinds

2017

Franchiseinformatie

Contractduur

Wordt in een persoonlijk gesprek vrijgegeven

Training

U volgt een intensieve opleiding van ten minste drie maanden.

Verzorgingsgebied

Vanaf 100.000 inwoners

Locatie omschrijving

A1 high traffic locatie.

Financieel

Hoe is de inkoop geregeld?

U geniet inkoopvoordeel via geselecteerde leveranciers.

Totale investering

€ 450.000 - € 750.000

Gemiddelde omzet per vestiging

€ 1.150.000 - € 2.000.000

Entreegeld

€ 29.500

Benodigd eigen vermogen

Vanaf € 135.000

Franchise fee

7% van de omzet

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

2

Aantal buitenlandse vestigingen

-

Aantal franchise vestigingen

-

Benodigd aantal m2

250 - 500 m²

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen King of the Ribs Franchise


Franchise buzz
800 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis