Registreren

InXpress Nederland

InXpress Nederland

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

Sinds het ontstaan in 1999 is het franchiseconcept van InXpress Global uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale formule. De formule over jarenlange expertise in de branche voor het verzenden van pakketten en vracht. Deze kennis en ervaring zetten InXpress wereldwijd in om alle klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

InXpress Nederland is in 2013 gestart en bestaat op dit moment uit 14 regio’s. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, van waaruit onze ondernemers volledige support krijgen zodat zij zich kunnen blijven focussen op hun verkooptaken.

Bij InXpress staat de klant centraal. Wij verkopen de diensten van wereldklasse vervoerders zoals DHL Express , UPS, TNT, FedEx, DB Schenker, Seacon en anderen. Advies, service en ‘sales’ zijn de pijlers van het succes. Veel ondernemers in het MKB hebben graag direct contact met hun leveranciers. Geen onpersoonlijke websites of langdurende 0900 nummers, maar een persoonlijke en adequate ‘full support’ is de basis van het wereldwijde succes van InXpress.

InXpress Nederland wil – net al in Engeland en de Verenigde Staten – de grootste worden. Daarom is de formule op zoek naar commerciële mensen die willen investeren in hun toekomst. Verkooptalenten die willen aansluiten in het wereldwijde netwerk van International Shipping Consultants en meegroeien in een dynamische markt die volop in ontwikkeling is.

Als ondernemer bij InXpress ben je werkzaam in een eigen regio, waar je door middel van ‘sales’, ‘sales’ en nog eens ‘sales’ klanten aansluit in ons geavanceerde digitale netwerk. ‘Door knocking’ en ‘cold calling’ zijn de verkoopmethodes die overal ter wereld het meeste rendement opleveren.

De kracht van de formule is het directe contact met de klanten, voor advies en support. De klanten bellen niet met keuzemenu’s van callcenters; klanten van de formule krijgen 24/7 gewoon een antwoord op hun vraag. Bij de formule ben je geen ‘accountnummer’ maar een belangrijke klant.

Is ‘sales’ je tweede natuur en wil je zelf verantwoordelijk zijn voor je resultaten? Neem dan contact op met Inxpress Nederland en begin een nieuwe ‘winstgevende’ fase in je leven.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

Wij leveren onze klanten een totaalpakket aan vervoersoplossingen.

Type franchise Hard Franchise
Franchise sinds 1999
Franchiseinformatie
Contractduur 5 jaren plus verlengiing
Training UItgebreide training en coaching
Verzorgingsgebied Nader te bepalen.
Locatie omschrijving Werken vanuit huis of kantoor.
Gemiddeld aantal FTE 1-2
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal.

Totale investering

Werkkapitaal om gemiddeld 8 tot 12 maanden te overbruggen.

Gemiddelde omzet per vestiging

Verschilt per vestiging.

Entreegeld

25.000,- euro

Benodigd eigen vermogen

25.000,- euro

Franchise fee

Percentage van de gerealiseerde omzet.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 2
Aantal buitenlandse vestigingen

150 +

Aantal franchise vestigingen 13
Benodigd aantal m2 Laptop, telefoon en vervoer

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis