Registreren

Internet Hotspot Franchise

Internet Hotspot

Socials Internet Hotspot Franchise


Informatie Internet Hotspot franchise

Data is de toekomst en kennis van je klanten is macht. Geloof jij in deze twee uitspraken en wil jij zelfstandig aan het werk als ondernemer bij een formule die zich dagelijks bezig houd met het helpen van andere ondernemers? Dan is Internet Hotspot de perfecte franchiseformule voor jou.

Wat is ons product: Internet Hotspot is een franchiseformule die zich specialiseert in Wi-Fi voor gasten bij horecagelegenheden, pretparken, hotels en campings. Gasten loggen in middels het opgeven van hun geboortedatum, e-mailadres en mobiele nummer of het geven van een Facebook-like. Met het bijbehorende Internet Hotspot Dashboard kan de ondernemer de verzamelde gegevens van zijn bezoekers eenvoudig inzetten voor gerichte marketingdoeleinden. Daarnaast is Internet Hotspot niet alleen een data-verzameltool maar ook een tevredenheidsmonitor. Middels het unieke gesloten recensie-systeem kan een ondernemer exact zien hoe tevreden zijn/haar gasten zijn.

Wat doe jij: Als franchisenemer van Internet Hotspot krijg jij je eigen regio of gebied waarin je opereert. Binnen dit gebied ben kun je zelf aan de slag om een leuke groep klanten op te bouwen. Het gaat dus om verkoop van onze dienst aan nieuwe klanten maar ook zeker het relatiebeheer van bestaande klanten. Dit mag je zelf doen maar ook in een door jou gevormd team. Als je al contacten hebt in de horeca of/en goed bent in verkopen maakt dit je werk een stuk makkelijker maar dit is niet verplicht. Technische kennis of ervaring is niet nodig. Als franchisenemer heb je weinig technische kennis nodig en wat je nog niet weet leren wij je graag bij. Je gaat echt aan de slag als zelfstandig ondernemer maar hebt altijd ons als vraagbaken achter je staan. Als franchisenemer kun je bij ons een leuke boterham verdienen maar daar vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek. Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu, wij hebben maar een beperkt aantal regio’s beschikbaar.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Diensten

Activiteit

Internet Hotspot specialiseert zich in zakelijk inzetbare Wi-Fi access points in onder meer horecagelegenheden, pretparken, hotels en campings, gecombineerd met vele marketingmogelijkheden.

Type franchise

Hard Franchise

Franchise sinds

2010

Franchiseinformatie

Contractduur

In overleg.

Training

U volgt interne trainingen.

Verzorgingsgebied

Vanaf 10.000 inwoners in een exclusief gebied.

Locatie omschrijving

Kan vanuit huis worden gestart.

Gemiddeld aantal FTE

1 - 2

Financieel

Hoe is de inkoop geregeld?

Via centrale organisatie.

Totale investering

€ 100 - € 150 per access point.

Gemiddelde omzet per vestiging

60% van de omzet van de geplaatste access points.

Entreegeld

Niet van toepassing.

Benodigd eigen vermogen

€ 100 - € 150 per access point.

Franchise fee

Niet van toepassing.

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

1

Aantal buitenlandse vestigingen

1

Aantal franchise vestigingen

3

Benodigd aantal m2

Kan vanuit huis worden gestart.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Internet Hotspot Franchise


Franchise buzz
800 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis