BAILINE

HypnoseCentrum Nederland Franchise

HypnoseCentrum Nederland

Informatie HypnoseCentrum Nederland franchise

HypnoseCentrum Nederland bouwt aan de toekomst en om de gewenste doelstellingen te behalen, zijn wij op zoek naar vrouwen en mannen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en als zelfstandig ondernemer (franchise) werkzaam willen zijn in een echte groeimarkt.

Bij jij ondernemend, ambitieus en is het voor jou een passie om met mensen te werken, overweeg dan eens een nieuwe carrière waarbij je financieel onafhankelijk bent. Je bepaalt zelf je werkuren en hoeveel je wilt verdienen. Boekingen voor je eigen regio verlopen grotendeels via de centrale van het HypnoseCentrum waarbij de wens van de cliënt bepalend is. Een snelgroeiende franchise formule met reële kansen!

Wat je van ons mag verwachten
Om succesvol te starten als hypnose therapeut is een goede, kwalitatieve opleiding een absolute voorwaarde. HypnoseCentrum biedt in dit traject een interne opleiding aan waarbij veel aandacht uitgaat naar praktische vaardigheden. In de periode na het scholingstraject zal HypnoseCentrum je intensief begeleiden aan de hand van stages op het hoofdkantoor. Het doel daarbij is om je aangeleerde vaardigheden op een hoger niveau te krijgen waarbij de mogelijkheid ontstaat je aan te melden als lid van de beroepsvereniging voor directe hypnose (HVNL).

Om de aangeleerde kennis en vaardigheden niet te verliezen en daar waar mogelijk uit te breiden, biedt HypnoseCentrum gedurende de samenwerking masterclasses aan.
Op regelmatige basis vindt er overleg plaats op het hoofdkantoor en ca. tweemaal per jaar vindt er een bezoek plaats van de technisch directeur.

Wat heb je nodig om te kunnen starten?
Om te starten met je eigen onderneming heb je naast de investering (franchise entree fee) een representatieve therapieruimte nodig. Onze voorkeur hierbij gaat uit naar een externe bedrijfsruimte maar een aparte ruimte aan huis is ook een mogelijkheid.

Veel belangrijker nog, is een klantvriendelijke, service- en resultaatgerichte instelling. Ambitie, doorzettingsvermogen en een actieve houding zijn vanzelfsprekend. Je houdt van uitdagingen en staat te springen om werkzaam te zijn in een branche waarin de komende jaren een forse groei zal plaatsvinden.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Diensten

Activiteit

HypnoseCentrum Nederland is een organisatie waarin hypnose wordt toegepast voor tal van klachten en problemen van gewichtsreductie en stoppen met roken tot aan diepere mentale en fysieke issues

Type franchise

Soft Franchise

Franchise sinds

Franchiseinformatie

Contractduur

Nader vrij te geven

Training

Interne mogelijkheden

Verzorgingsgebied

Franchisenemer krijgt exclusieve regio van 200.000 inwoners toegewezen

Locatie omschrijving

Externe bedrijfsruimte of afgezonderde praktijk aan huis.

Gemiddeld aantal FTE

1

Financieel

Hoe is de inkoop geregeld?

Centrale inkoop

Totale investering

Nader vrij te geven

Gemiddelde omzet per vestiging

Nader vrij te geven

Entreegeld

Nader vrij te geven

Benodigd eigen vermogen

Nader vrij te geven

Franchise fee

Nader vrij te geven

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

1

Aantal buitenlandse vestigingen

-

Aantal franchise vestigingen

18

Benodigd aantal m2

vanaf 20m²

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen HypnoseCentrum Nederland Franchise


Franchise buzz
800 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis