Registreren

Finzie Franchise

Finzie

Informatie Finzie franchise

De gloednieuwe formule Finzie is op zoek naar enthousiaste en gedreven financieel adviseurs die klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière. Finzie is niet de zoveelste hypotheekketen. Onze franchisenemers zijn experts in hun vakgebied, die klanten écht willen begrijpen en in de volle breedte willen helpen met hun geldzaken. Die hun klanten betere dienstverlening willen bieden tegen substantieel lagere kosten. Zet jij jouw talent in om samen met ons financiële dienstverlening op een nieuw niveau te brengen en Finzie tot een succes te maken?

Finzie is een toekomst vaste formule doordat deze gefocust is op een doorlopende relatie, met bijbehorende inkomsten, van enthousiaste klanten. Het is een full service formule waardoor de franchisenemer de maximale waarde uit zichzelf haalt als adviseur en ondernemer. De overige zaken worden centraal geregeld. Finzie biedt een unieke klantpropositie doordat er niet alleen scherp hypotheekadvies aangeboden wordt, maar ook doorlopend andere dagelijkse geldzaken geoptimaliseerd worden.
Finzie gelooft dat mensen gelukkiger leven als zij weten dat hun geldzaken op orde zijn. Onze missie is om op verrassende, vriendelijke en voordelige manier de grote én kleine geldzaken van zoveel mogelijk mensen blijvend te optimaliseren. Dit willen zij bereiken door zich vast te houden aan drie kernwaarden: eerlijk, gepassioneerd en slim.

Wat maakt onze samenwerking anders?
Jij legt je toe op het adviseren van klanten als het gaat om complexe geldzaken (hypotheken, inkomen voor later). Wij adviseren over de niet-complexe, dagelijkse geldzaken (schade, bancaire producten), zorgen voor de afwikkeling van jouw adviezen en monitoren continu de situatie van de klant en zijn financiën. Deze unieke samenwerking vormt de grondslag voor het leveren van breed financieel advies en een langdurige relatie tegen het beste tarief in de markt.
De kracht van deze nieuwe formule zit in de combinatie van slimme technologie, een centraal klantenteam en moderne adviseurs.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Diensten

Activiteit

Nieuwe franchiseformule waarbij de franchisenemer zich volledig kan richten op het geven van hypotheekadvies. Het ondersteunende full service klantenteam regelt de rest.

Type franchise

Hard Franchise

Franchise sinds

2016

Franchiseinformatie

Contractduur

Neem hiervoor contact met ons op.

Training

Er zijn interne mogelijkheden voor trainingen en cursussen.

Verzorgingsgebied

Neem hiervoor contact met ons op.

Locatie omschrijving

Neem hiervoor contact met ons op.

Gemiddeld aantal FTE

1 - 2

Financieel

Hoe is de inkoop geregeld?

De inkoop is centraal geregeld.

Totale investering

€ 5.000

Gemiddelde omzet per vestiging

Neem hiervoor contact met ons op.

Entreegeld

Er is geen sprake van entreegeld.

Benodigd eigen vermogen

€ 10.000

Franchise fee

€ 1.000 per maand

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

1

Aantal buitenlandse vestigingen

Geen

Aantal franchise vestigingen

0

Benodigd aantal m2

Neem hiervoor contact met ons op.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Finzie Franchise


Franchise buzz
800 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis