Ben jij op zoek naar de meest onderscheidende franchiseformule? Dan zijn wij op zoek naar jou?

Executives Online

Executives Online

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

Wordt partner bij Executives Online, een internationale en succesvolle organisatie in Interim Management en Executive Search.

Executives Online heeft na jarenlange ontwikkeling in de executive search industrie een schaalbare en succesvolle formule ontwikkeld. Een methode die de kracht van online kanalen gebruikt in combinatie met ons uitgebreide netwerk en persoonlijk contact, zodat de beste match gemaakt kan worden tussen kandidaat, functie en organisatie. Snel, efficiënt en effectief. Wij bieden deze mogelijkheid aan (aspirant) ondernemers met ambitie om op korte termijn een eigen executive search praktijk te ontwikkelen in Nederland.

De ondersteuning bestaat onder andere uit een volledige toegang tot ons wereldwijde netwerk, de ‘global talentbank’ welke151.000 senior executives en interim professionals bevat, geselecteerd uit 230.000 aanmeldingen. Vanzelfsprekend bieden wij een uitgebreid trainingsprogramma, welke bestaat uit zowel interne trainingen door Executives Online als externe trainingen door experts op het gebied van executive search. Verder heeft u de beschikking over gedocumenteerde business processen en een toonaangevende IT en recruitment infrastructuur. Alle partners profiteren van onze significante marketing investeringen, waardoor leads en klantaanvragen uit de markt direct naar u worden doorgestuurd.

Momenteel zoeken wij nieuwe partners in Nederland. Bij uitstek zijn dit ondernemende personen met uitgebreide ervaring in management, business development, sales en/of recruitment. Als Managing Partner van Executives Online, zet u een groot en divers zakelijk netwerk op en legt u waardevolle contacten. Hiermee zult u snel in staat zijn om een succesvolle eigen praktijk op te zetten in de Executive Search en Interim Management dienstverlening.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

Executive Placement & Interim Management

Type franchise Hard Franchise
Franchise sinds
Franchiseinformatie
Contractduur In overleg.
Training Interne mogelijkheden.
Verzorgingsgebied Geheel Nederland
Locatie omschrijving Bedrijventerrein.
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal.

Totale investering

Nader vrij te geven.

Gemiddelde omzet per vestiging

Nader vrij te geven.

Entreegeld

€ 75.000

Benodigd eigen vermogen

Gemiddeld € 100.000

Franchise fee

Nader vrij te geven.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 0
Aantal buitenlandse vestigingen

30 kantoren in Europa.

Aantal franchise vestigingen 0
Benodigd aantal m2 Nader te bepalen.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis