Registreren

De Huurwoning Bemiddelaar

De Huurwoning Bemiddelaar

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

De huurmarkt in Nederland is sterk groeiende, de Huurwoning Bemiddelaar dus ook! Vandaar dat wij op zoek zijn naar sterke partners die de drive hebben om met 'De Huurwoning Bemiddelaar' mee te groeien! Heeft u affiniteit met de woningmarkt en in het bijzonder de verhuur van woningen? Wilt u zelfstandig werken met een grote mate van vrijheid maar tevens ook deel uitmaken van een geoliede organisatie waarbij u gebruik kunt maken van alle marketingtools zoals, centrale inkoop en promotie, een professionele website en volledige ondersteuning vanuit de Centrale Organisatie? Dan is 'De Huurwoning Bemiddelaar' zeker iets voor u!

De Huurwoning Bemiddelaar is een succesvolle verhuurmakelaar/franchiseorganisatie op weg naar landelijke dekking en bekendheid. Naast de verhuur van particuliere woningen werken wij ook met een uitgekiend beheerconcept. De kantoren zijn bekend met de (lokale) woningmarkt en maken onderling gebruik van elkaars expertise. Kwaliteit, klantgerichtheid en persoonlijke benadering zijn het visitekaartje van 'De Huurwoning Bemiddelaar'. Bent u al werkzaam als zelfstandig (verhuur)makelaar maar wilt u uw vrijheid in ondernemen combineren met alle voordelen van een franchiseorganisatie? Ook dan hebben wij zeker mogelijkheden voor u en bent u bij ons aan het juiste adres! Dus: wij zijn op zoek naar actieve mannen en vrouwen die willen ondernemen, energiek en ambitieus zijn, de drive hebben om met het concept van 'De Huurwoning Bemiddelaar' mee te groeien, affiniteit hebben met de woningmarkt, goed kunnen samenwerken en tegelijkertijd hun eigen ideeën durven te ontplooien. Herken u zich in dit profiel? Dan hebben wij elkaar mogelijk gevonden! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. (tel. 0224-582439 contactpersoon: Marcel Coltof)


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

De Huurwoning Bemiddelaar is een succesvolle verhuurmakelaar op weg naar landelijke dekking. Wilt u ook deel uitmaken van deze geoliede organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Type franchise Soft Franchise
Franchise sinds 2016
Franchiseinformatie
Contractduur Maximaal 60 maanden (mogelijkheid om als franchisenemer eenzijdig overeenkomst te beëindigen bij 36 maanden)
Training Intern (op hoofdkantoor van De Huurwoning Bemiddelaar)
Verzorgingsgebied Tenminste 100.000 inwoners per licentie
Locatie omschrijving Eigen bedrijfspand/kantoor.
Gemiddeld aantal FTE 1 - 2
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Via hoofdkantoor.

Totale investering

Directe investering: ca.€ 7.500,=

Gemiddelde omzet per vestiging

Afhankelijk van de regio. Prognose mogelijk na persoonlijk gesprek.

Entreegeld

€ 4.750,= excl. btw. (incl. div. promotiematerialen en driedaagse cursus 'Huurwoning Bemiddelaar')

Benodigd eigen vermogen

€ 10.000,=

Franchise fee

€ 425,- excl. btw per maand. (ongeacht de omzet)

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

Concept in ontwikkeling. (België)

Aantal franchise vestigingen 5
Benodigd aantal m2 ca. 40 m2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis