Registreren

De Autostoomdienst

De Autostoomdienst

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

Vanuit de particuliere en zakelijke markt is er een grote vraag naar onze reinigingsdiensten. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde ondernemers die franchise ondernemer van onze organisatie willen worden. Heeft u interesse, dan komen wij graag in contact met u.

Ons doel
De Autostoomdienst is een franchiseorganisatie en heeft als doel in Nederland een uitgebreid netwerk op te bouwen van franchise ondernemers. Wij streven naar een landelijke dekking. Wij willen zowel particulieren als bedrijven overal in het land op locatie onze services aanbieden. U krijgt een uitstekende financiële compensatie. U blijft zelfstandig ondernemer, maar kan altijd op onze steun rekenen. Ons doel is om franchisenemers een succesvolle business op te laten starten, ieder in een eigen regio.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar ondernemers om onze organisatie te versterken. Bent u klantgericht en enthousiast aangelegd? Beschikt u over goede, communicatieve vaardigheden en bent u bovenal bereid hard te werken? Dan kunnen wij mogelijk wat voor elkaar betekenen.

Wat kan onze autoreinigingsdienst u bieden?
Wij kunnen u als franchise ondernemer ondersteunen vanuit onze organisatie. Wij hebben de ervaring in huis. Die ervaring brengen wij maar al te graag op u over, zodat wij van u een succesvolle ondernemer kunnen maken. In een inleidend gesprek zullen wij het financiële model uitleggen, inzicht in onze formule geven en tevens het stoomproces demonstreren. Dit geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen of kosten.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit De Autostoomdienst is een franchiseorganisatie en heeft als doel in Nederland een uitgebreid netwerk op te bouwen van franchise ondernemers.
Type franchise Hard Franchise
Franchise sinds 2001
Franchiseinformatie
Contractduur In overleg.
Training Interne mogelijkheden.
Verzorgingsgebied Nader te bepalen.
Locatie omschrijving U werkt vanuit huis.
Gemiddeld aantal FTE 1 - 2
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal.

Totale investering

€ 40.000

Gemiddelde omzet per vestiging

Nader vrij te geven.

Entreegeld

€ 5.000

Benodigd eigen vermogen

€ 20.000

Franchise fee

5% van de bruto omzet.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

Geen.

Aantal franchise vestigingen 3
Benodigd aantal m2 U werkt vanuit huis.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis