VanBerkum - Klimaat en Duurzaam

Chicking

Chicking

Informatie bedrijf

ChicKing blijft aan populariteit winnen en gaat daarom uitbreiden naar Europa!

Kansen voor ondernemers!
ChicKing behoort met het concept tot de gevestigde orde in het Midden-Oosten en Azië en start nu haar uitbreiding in Europa. Daarom zijn wij op zoek naar ambitieuze horeca-ondernemers die samen met ons het concept op de Europese kaart gaan zetten.
- ChicKing zal de komende 5 jaar uitbreiden naar meer dan 500 vestigingen en in 2025 meer dan 1000 verkooppunten wereldwijd.
- ChicKing blijft innoveren om onderscheidend te blijven
- Het franchisebedrijfsmodel en de aanhoudende operationele verbetering resulteren in een bevredigend niveau van winstgevendheid voor alle franchisenemers

Wat ga jij je gasten bieden?
Original Fried Chicken: dé kip-favoriet die wereldwijd fans blijft winnen. Gemaakt van verse, dikke en sappige stukjes kip gemarineerd in een geheim recept van smakelijke en aromatische kruiden. Zacht gepaneerd in witte bloem met geheime ingredienten en uiteraard, perfect goudbruin gebakken. Voor de mensen die het niet pittig genoeg kan is er een extra pikante variant! Ook kinderen zullen smullen bij ChicKing; de speciale kindermenu’s vol voedzame en smakelijke gerechten zijn speciaal samengesteld!

Halal vormt een integraal onderdeel van de kwaliteitsverbintenis. Alle processen, van productontwikkeling en het ontwerpen van verkooppunten tot klantenservice, worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de hoogste normen niet alleen worden behaald, maar ook worden gehandhaafd. ChicKing is er trots op een van de leidende 100% Halal-conforme QSR's ter wereld te zijn.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die ChicKing ambitieuze horeca-ondernemers kan bieden? Vraag dan snel meer informatie aan!


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Food
Activiteit

Chicking is de snelstgroeiende kip fast-foodketen ter wereld. Op basis van het geheime recept serveren zij de lekkerste gekruide kip in verschillende variaties.

Type franchise Hard Franchise
Franchise sinds 2000
Franchiseinformatie
Contractduur In overleg.
Training Intern.
Verzorgingsgebied Minimaal 50.000 inwoners.
Locatie omschrijving A1
Gemiddeld aantal FTE 3 - 6
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal.

Totale investering

€ 100.000

Gemiddelde omzet per vestiging

€ 400.000 - € 600.000

Entreegeld

€ 17.500

Benodigd eigen vermogen

€ 20.000

Franchise fee

Marketingfee: 3,5% Royaltyfee: 4,5%

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 0
Aantal buitenlandse vestigingen

150+

Aantal franchise vestigingen 0
Benodigd aantal m2 Vanaf 50 m².

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis