BAILINE

Carriere uitzendbureau Franchise

Carriere uitzendbureau

Socials Carriere uitzendbureau Franchise


Informatie Carriere uitzendbureau franchise

Carrière Uitzendbureau is één van de snelstgroeiende, gespecialiseerde uitzendbureau's in de markt en heeft inmiddels ruim 30 vestigingen in Nederland. Onze Carrière vestigingen worden gerund door zelfstandig vestigingsmanagers, onze business partners.

Wij zijn op zoek naar nieuwe talenten die met onze begeleiding een eigen uitzendbureau willen runnen. Ben jij ambitieus, commercieel en gedreven? Heb jij daarnaast affiniteit met en/of ervaring in de sectoren: Productie, Techniek of Transport & Logistiek? Kies dan voor vrijheid, zelfstandigheid en benut de kansen in de markt; start jouw eigen uitzendbureau, word Carrière business partner!

START JOUW EIGEN UITZENDBUREAU

De markt voor tijdelijke arbeid trekt stevig aan. Flexibilisering neemt toe en de economie groeit. Dit is hét moment om te investeren in jouw eigen Carrière. Kies je voor een partnership met Carrière, dan profiteer je van het beste van twee werelden: vrijheid in verbondenheid. Wel je eigen onderneming, maar niet de administratieve lasten, geen fiscale en financiële rompslomp, geen gedoe met aansprakelijkheid of werkgeverschap. Als business partner loop je minimaal ondernemersrisico en kun jij je maximaal richten op daar waar je goed in bent. Netwerken, kandidaten en klanten winnen en binden, matches maken en daarin gesteund worden door een professionele organisatie die achter je staat.


STARTEN MET EEN DUIDELIJK STAPPENPLAN

Het mooie is dat business partner worden bij Carrière geen start vanaf nul betekent. Je gaat deel uitmaken van een netwerk met ruim 30 collega-ondernemers in heel Nederland. Je bouwt verder op de stevige basis van Carrière Uitzendbureau volgens een vast stappenplan. En je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen. Na een eerste kennismaking verkennen we met jou de markt en brengen de aantrekkelijkste branches in kaart. De uitkomsten verwerken we in een gedegen businessplan dat de basis vormt voor een succesvol uitzendbureau. Je begint concreet na een intensieve training waarmee je goed voorbereid aan de slag kunt. Wij begeleiden je in alle facetten van uitzendondernemerschap, zodat je vestiging snel groeit en jij als ondernemer hier de vruchten van plukt.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Diensten

Activiteit

Carrière Uitzendbureau is een landelijke ambitieuze uitzendorganisatie met jarenlange ervaring in de personele dienstverlening.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

2010

Franchiseinformatie

Contractduur

In overleg.

Training

Interne mogelijkheden.

Verzorgingsgebied

Vraag informatie aan!

Locatie omschrijving

Vanuit kantoor of kantoor aan huis.

Gemiddeld aantal FTE

1 - 3

Financieel

Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal

Totale investering

Afhankelijk van verschillende factoren.

Gemiddelde omzet per vestiging

Vraag informatie aan!

Entreegeld

Vraag informatie aan!

Benodigd eigen vermogen

€ 5.000 - € 10.000

Franchise fee

Percentage van de gerealiseerde omzet.

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

6

Aantal buitenlandse vestigingen

Geen

Aantal franchise vestigingen

30

Benodigd aantal m2

Niet van toepassing.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Carriere uitzendbureau Franchise


Franchise buzz
800 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis