Ben je helemaal weg van ons restaurant, onze pizza’s, onze sfeer en wil je een eigen vestiging van De Pizzabakkers opzetten?

Big Bread

Big Bread

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

Big Bread staat voor groei en gezond ondernemen binnen de fastfoodsector. Dit is onze persoonlijke ambitie en de doelstelling die we nastreven voor onze franchisenemers. Big Bread is de cafetaria met een cosy uitstraling, scherpe acties, een sterk inkoopbeleid en onderscheidende producten uit eigen keuken. Terugkijkend op een aantal jaren ondernemen binnen de fastfood sector werd in 2015 het startschot gegeven voor een formule update.

Het resultaat: Een future proof huisstijl waarbij herkenbaarheid hand-in-hand gaat met onderscheidend vermogen. Met deze frisse, strak vormgegeven look groeit Big Bread in 2015 door van 8 naar 15 vestigingen in de regio Midden Nederland. In 2020 moet dit verdubbeld zijn naar 30 landelijke Big Bread vestigingen. Big Bread maakt zich onderscheidend als betere buurtcafetaria voor lunch en diner. Er is een ruime keus aan warme broodjes volgens eigen recept. Ook speelt Big Bread optimaal in op grote afhaalbestellingen voor gezinnen door het aanbieden van diverse maaltijdpakketten. Acties worden ondersteund doormiddel van off- en online promotieactiviteiten.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Food
Activiteit

Big Bread is de cafetaria met een cosy uitstraling, scherpe acties, een sterk inkoopbeleid en onderscheidende producten uit eigen keuken.

Type franchise Hard Franchise
Franchise sinds 2008
Franchiseinformatie
Contractduur Min 3 jaar
Training Opleidingen intern.
Verzorgingsgebied Vraag informatie aan!
Locatie omschrijving A1 of A2 locatie
Gemiddeld aantal FTE 2 - 4
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal

Totale investering

€ 150.000

Gemiddelde omzet per vestiging

€28.000

Entreegeld

€ 3000

Benodigd eigen vermogen

€ 50.000

Franchise fee

€ 200 per maand.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 2
Aantal buitenlandse vestigingen

0

Aantal franchise vestigingen 15
Benodigd aantal m2 80- 500 m2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis