Registreren

Ariane Inden

Ariane Inden

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

De samenwerking met Ariane Inden Cosmetics geschiedt op basis van een depositair systeem. Dit houdt onder meer in dat de ondernemers heel veel vrijheid hebben, geen verplichte fees betalen maar wel gebruik kunnen maken van de onder­steuning van het bedrijf. Deze ondersteuning is verschillend van aard en hangt af van de ondernemers, locatie en de fase waarin het bedrijf verkeert. Zo helpt Ariane Inden Cosmetics mee met het zoeken van een juiste locatie, bij het schrijven van een ondernemingsplan of bijvoorbeeld bij financiering- en of marketingaspecten. Eisen: persoon: Een goede ondernemer is iemand die durft te ondernemen en positief denkt.
De ondernemers moeten zich kunnen identificeren met het merk, het Ariane Inden winkelconcept en de filosofie achter het bedrijf. Als Ariane Inden ondernemer ben je niet verplicht om schoonheidsspecialiste te zijn als je maar een klantvriendelijke en servicegerichte instelling hebt. De investering om een eigen Ariane Inden winkel te openen, hangt van veel facetten af zoals de locatie, het aantal cabines, de huur, etc. Een totale investering kan variëren van 25.000,- tot 75.000,-. Het benodigde eigen vermogen is tevens sterk afhankelijk van de situatie.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Non-Food
Activiteit Ariane Inden begon in 1992 met de ontwikkeling van 141 cosmeticaproducten in het luxe top segment. Zij opende de eerste Ariane Inden winkel in oktober 1993.
Type franchise Coöperatie
Franchise sinds 1991
Franchiseinformatie
Contractduur In overleg.
Training In-house training.
Verzorgingsgebied 20.000 inwoners.
Locatie omschrijving Diverse mogelijkheden.
Gemiddeld aantal FTE 4
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centrale inkoop.

Totale investering

€ 26.000 - € 76.000

Gemiddelde omzet per vestiging

Gemiddeld € 260.000

Entreegeld

Nihil.

Benodigd eigen vermogen

€ 10.500

Franchise fee

Verdisconteerd in de inkoop.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 19
Aantal buitenlandse vestigingen

25

Aantal franchise vestigingen 83
Benodigd aantal m2 60 - 120 m²

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis