247drank.nl

ActionCOACH

ActionCOACH

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

ActionCOACH biedt een formule voor een professioneel business coaching bedrijf met hoge marges en terugkerende verdiensten.

ActionCOACH is 's werelds grootste business en executive coaching franchise met bijna 1000 coaches die actief zijn in meer dan 70 landen met een unieke garantie op resultaten voor de klant.

We zijn een solide organisatie die al ruim 25 jaar actief is en veel tijd en energie steekt in ontwikkeling en training van haar coaches.

Een wereldwijd team van coaches die kennis en ervaring delen via een online netwerk en internationale congressen. Een compleet coaching systeem en een uitgewerkte marketing en sales aanpak om klanten te werven en te behouden.

Als ActionCOACH Business Coach werk je met MKB ondernemers - meestal met de eigenaar of DGA - aan het optimaliseren van hun bedrijf. Als business coach ben je 'all round' en heb je kennis van, en ervaring met, marketing, sales, financiën, bedrijfsprocessen, management en leiderschap. Je vindt het leuk en uitdagend om je steeds meer te bekwamen in alle facetten van het ondernemerschap. Jouw drijfveer is anderen helpen succesvol te zijn en je doet dit op een manier die persoonlijk en resultaatgericht is. Ondernemers die in coaching investeren zullen dit terugverdienen door meer tijd, een beter team en meer geld, en dat alles met behulp van jouw coaching en ondersteuning.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit Als ActionCOACH Business Coach werk je met MKB-ondernemers aan het verbeteren van hun bedrijf. Dit doe je met een beproefde methodiek die gegarandeerd resultaten oplevert.
Type franchise Franchise
Franchise sinds 1997
Franchiseinformatie
Contractduur 7 jaar
Training Uitgebreid trainings- en begeleidingsprogramma het eerste jaar inclusief 10 daagse 'in house' training.
Verzorgingsgebied Heel Nederland en Vlaanderen
Locatie omschrijving Vanuit huis of een eigen kantoor.
Gemiddeld aantal FTE 1
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Niet van toepassing.

Totale investering

Vanaf €33.500

Gemiddelde omzet per vestiging

In een persoonlijk gesprek vrij te geven.

Entreegeld

Niet van toepassing.

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 1
Aantal buitenlandse vestigingen

800+

Aantal franchise vestigingen 2
Benodigd aantal m2 Niet van toepassing.

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

 • Big Five for Life™ groeit de grens over

  Big Five for Life™ groeit de grens over

  Franchiseorganisatie Big Five for Life™ groeit de grens over en verdubbelt aantal vestigingen binnen een jaar.  JOURE – Een fantastisch jaar, zo ma...

 • Bailine Papendrecht

    Bailine® Papendrecht zoekt een nieuwe franchisenemer voor een bestaande studio! Bailine is een franchiseformule waarbij de franchisenemer zelf in...

 • Miljoenen verdienen op YouTube? Kinderspel!

  De bekendheid op het scherm en het fortuin dat bij een beroemdheid hoort waren niet eens zo heel lang geleden alleen voor Hollywoodsterren weggeleg...

 • BBQenzo ZOEKT ONDERNEMERS!

  BBQenzo ZOEKT ONDERNEMERS!

  BBQenzo.nl heeft zich bewezen een succesvolle formule te zijn en door de toenemende vraag wordt de consumentenmarkt van BBQenzo.nl alleen maar grot...

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis