247drank.nl

100% Talent

100% Talent

Socials van deze franchise


Informatie bedrijf

Wil jij je eigen werving & selectie bureau, maar dan wel met de uitstraling en professionaliteit van de bekende namen? Werk je nu nog in loondienst maar wil je binnenkort starten als directeur van je eigen bedrijf, full time of part time? Of ben je al ondernemer maar zoek je aansluiting bij een professionele organisatie en wil je af van alle administratieve rompslomp en echt kostenefficiënt werken? Sluit je dan aan bij de 100% Talent formule van Talent Groep Nederland.

Als 100% Talent ondernemer werk je in een exclusief gebied, bijvoorbeeld de regio of provincie waarin je woont of waarin je zakelijke netwerk zich concentreert. De 100% Talent formule biedt plaats aan slechts een beperkt aantal ondernemers. Jouw persoonlijke en zakelijke netwerk en je kennis van de lokale markt is een groot voordeel en de bedrijven in jouw regio of provincie breng je in korte tijd professioneel in kaart. Naast jouw gebruik van onze 100% Talent formule ondersteunen wij je 100% met een compleet pakket diensten en producten op het gebied van acquisitie, publiciteit, communicatie & correspondentie, internet, social media, vacaturesites, cv databases, matching en recruitment, Payroll mogelijkheden, bereikbaarheid, administratie en verzekeringen.

Een paar voorbeelden:
Je krijgt toegang tot vacaturesites, cv databases en tot het ultieme recruitment software pakket van Carerix. We faciliteren je met een complete database van bedrijven in jouw rayon en ondersteunen je met jouw acquisitie activiteiten. Vanuit ons secretariaat faciliteren we jou met alles wat mogelijk is op internet-, recruitment-, commercieel- en administratief gebied. Onze partner Partis BV kan je complete jaaradministratie en bijbehorende aangiftes naar de belastingdienst verzorgen.


...

Bedrijfsinformatie
Hoofdbranche Diensten
Activiteit

Ontwikkelen en faciliteren van een gespecialiseerde formule voor werving- en selectie.

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2012
Franchiseinformatie
Contractduur In overleg.
Training Interne mogelijkheden.
Verzorgingsgebied Alle bedrijven in Nederland
Locatie omschrijving A
Gemiddeld aantal FTE 3 - 6
Financieel
Hoe is de inkoop geregeld?

Centraal.

Totale investering

€ 3.500

Gemiddelde omzet per vestiging

In nader overleg vrij te geven

Entreegeld

€ 3.500

Benodigd eigen vermogen

€ 10.000

Franchise fee

€ 4.200

Vestigingen
Aantal eigen vestigingen 8
Aantal buitenlandse vestigingen

Geen

Aantal franchise vestigingen 8
Benodigd aantal m2 15- 40m²

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen


Franchise buzz

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis