Crystal Marbles

Franchise academy

Franchise academy

Franchise Bootcamps

Succesvol ondernemen, ongeacht of je franchisenemer of franchisegever bent, is topsport en vergt een topconditie en dito mentaliteit. Je wilt samen met- en door middel van- de formule waar je deel van uitmaakt, jouw doelen verwezenlijken. Om dit doel te bereiken hebben wij voor jou de Franchise Bootcamps ontwikkelt. We verzekeren jou dat je met veel Franchise kennis weggaat.

Interessant voor wie?

 Startende franchisenemers
 Ervaren franchisenemers
 Franchise professionals
 Franchisegevers

De Bootcamp FREE is een voorloper op de Franchise Bootcamps.

 Een overzichtelijke kijk in de wereld van Franchising.
 Dit vindt je nergens anders.
 Jij bepaalt zelf wat je uit de Bootcamp FREE meeneemt.

Schrijf je in voor jouw GRATIS Bootcamp

Voor nog meer informatie: 
https://www.thefranchiseacademy.nl

Succesvol ondernemen is topsport, ook voor franchisenemers. Het vergt topconditie en bijbehorende mentaliteit. In Nederland is franchise goed ontwikkeld. Veel franchisegevers doen op verschillende manieren aan ontwikkeling en training van hun franchisenemers en medewerkers. Uit onderzoek blijkt dat er behoefte is aan objectieve en onafhankelijke training op alle terreinen van franchise, voor zowel franchiseorganisaties als franchiseondernemers.

Om die belangrijke reden is The Franchise Academy opgericht (TFA).The Franchise Academy voorziet in het geven van Bootcamps. Het onderscheidend vermogen hierin is dat alle Bootcamps gebaseerd zijn op de techniek van de Balanced Scorecard. De trainingen heten bij ons Bootcamps. (kennismaking is de Bootcamp FREE en deze is gratis). Onze methodiek richt zich op persoonlijke ontwikkeling en zorgt voor vertrouwen. Tijdens deze Bootcamp FREE leren we jou kennen en gaan wij met jou als (kandidaat) franchisenemer en/of franchiseprofessional objectief en onafhankelijk kijken naar jouw vestiging(en), marktgebied(en) en resultaten. Dat doen wij door op een intensieve en praktijkgerichte manier stil te staan bij de voordelen én nadelen van de samenwerking die franchise kenmerkt.

The Franchise Academy bestaat uit drie partners/trainers, waarvan er twee 30 jaar ervaring hebben als eigenaar/franchisenemer van drie McDonald’s restaurants. Een van ons was bovendien directielid (o.a. directeur training) bij verschillende grote internationale franchiseorganisaties. Alles bij elkaar zijn wij goed voor zo’n 90 jaar franchise ervaring.

Met specialisten op gebieden van Social Media, IT, Communicatie en Marketing hebben wij de handen ineengeslagen om franchise op een hoger niveau te tillen door resultaatgerichte Bootcamps aan te bieden.

Het commerciële succes van formules is sterk afhankelijk van de prestaties van álle partijen. Onze Bootcamps zijn ontworpen om iedere stakeholder te laten excelleren. Speciaal in die gebieden die bepalend zijn voor het succes van de franchise. Dat betekent excellente uitvoering van de formule-uitgangspunten, focus op mensen, en niet onbelangrijk, gedreven door winstgevendheid.

 

Onze Bootcamps zijn gebaseerd op inzichten van franchise experts, maar vooral ook op ervaring uit de praktijk die door de jaren heen door ons zelf zijn doorontwikkeld. Effectiviteit hiervan heeft zich bewezen in de ‘echte ondernemerswereld’. Alle ontwikkelde kennis is relevant voor franchisegevers, management, consultants, directie, franchisenemers en mogelijk toekomstige geïnteresseerde franchisenemers.

The Franchise Academy is een logisch vervolg op de Winst Academy. De Winst Academy heeft al honderden Bootcamps voor startende- en gevestigde ondernemers georganiseerd. Die aanpak wordt nu toegepast op franchise. The Franchise Academy heeft als doel het bijdragen aan groei en winstgevendheid van franchiseondernemers én franchisegevers waarbij de nadruk ligt op franchisecultuur en -relaties. Alleen als de energie gekanaliseerd dezelfde kant op gaat werkt franchise optimaal. Dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor discussie of andere inzichten. Integendeel. We houden van het debat.

Van zowel franchiseondernemers als franchisegevers horen we vaak dat ‘training niet werkt’. Veelal wordt training gezien als een éénmalige activiteit die direct resultaat moet boeken. Dát werkt inderdaad niet.

Ons concept werkt wel! Het uitgangspunt van al onze Bootcamps gaat uit van resultaatgerichte verandering op de lange termijn. Verandering die beklijft. Deze gestage groei bereiken we door herhaling, oefenen en coaching, met de nadruk op inspanning. Het is onze opvatting dat je voor blijvende verandering van gedrag en het aanleren van (nieuwe) vaardigheden niet kunt volstaan met éénmalige bijeenkomsten.

Het is onze ervaring dat je jouw gedrag pas echt consequent aanpast als het voortvloeit uit een gedetailleerd activiteitenplan. Dat plan komt alleen van de grond als je toegerust bent met de juiste overtuigingen. Daarom zijn onze Bootcamps gericht op gedrag, houding en vaardigheden. Ze zijn dus hoogfrequent en duren 2,5 uur.

Onze ondersteuning geeft jou als beste speler in jouw team een vorm van aandacht die je anders niet krijgt. Deels bepaal je zelf wat je uit de diverse Bootcamps meeneemt, maar we verzekeren je dat je geïnspireerd uit de sessies komt.

Daarnaast leer je jouw communicatieve vaardigheden, besluitvaardigheid en leiderschapskwaliteiten te perfectioneren.

Je gaat het teamwerk van jezelf versterken en jouw team inspireren tot topprestaties.
Je leert hoe je van uitstelgedrag afkomt. Met als resultaat: verhoging van jouw effectiviteit.
Je krijgt meer inzicht in jouw eigen potentieel, zowel persoonlijk als zakelijk.
Je gaat een balans vinden tussen de diverse rollen die binnen jouw franchiseorganisatie spelen.
Je vindt een eenvoudiger manier om een nieuwe aanpak te vinden voor oude problemen.
Je leert dat coaching niet alleen een middel is om je medewerkers een bepaalde richting op te sturen of te managen, maar vooral om de besten nog beter te maken.

Je hebt samen met The Franchise Academy een groeipad (beleid) voor jouw bedrijf ontwikkeld. Je hebt in- en overzicht gekregen van alle operationele procedures.  Je hebt in- en overzicht gekregen van alle financiële stromen (financieel management) binnen- en buiten jouw franchiseorganisatie.

Je bent in staat om het rendement van je management en medewerkers te verhogen.

Geïnteresseerd geraakt?
Meld je nu aan en kijk welke franchise het beste bij jou passen.

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis