BAILINE

Bailine organiseert open dag

Zelfstandig ondernemen als Bailine professional?
Heb je altijd al gedroomd over een eigen onderneming? Heb je affiniteit met een gezonde levensstijl en help je graag mensen? Dan is een eigen Bailine figuurstudio wellicht wat voor jou! Pak deze unieke kans en start als franchiser bij Bailine.

Donderdag 16 januari organiseren wij een open dag van 17.00 – 19.30 de Bailine Discovery bij Bailine Papendrecht , een informatie bijeenkomst waarbij we direct de diepte in gaan.

‘Hoe zit de franchise formule in elkaar?’, ‘Wat komt er allemaal kijken bij het openen van een eigen studio?’ En ‘hoe is het om franchisenemer te zijn?’ Allemaal vragen waar we je graag uitgebreid antwoord op geven tijdens de Bailine Discovery.

Meld je direct en vrijblijvend aan via het contactformulier op onze website.

https://www.bailinestudio.nl/start-eigen-studio/


Gezocht: vrouwelijke en mannelijke ondernemers!

Bailine zoekt ondernemende vrouwen en mannen die een Bailine studio willen beginnen. Een eigen onderneming is een gigantische uitdaging en enorm afwisselend. Geen dag is hetzelfde met een eigen studio! Een succesvol bedrijf runnen is een missie, maar zeer motiverend, uitdagend en lonend.

Het succes uit Scandinavië
Bailine® is van origine een Noorse organisatie die vrouwen en mannen helpt met figuurvorming, voedingsadviezen, mentale coaching en pijnbestrijding. Je kunt bij Bailine ook terecht voor een natuurlijke facelift van het gezicht. Bailine® streeft naar een gezondere levensstijl met meer zelfvertrouwen. Het Bailine concept is gebaseerd op de 5 bovenstaande dimensies, waarbij het gebruik van spiersimulatoren de basis is. Bailine bestaat al meer dan 50 jaar en is opgericht door wetenschapper Kurt Bai.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis