Registreren

Word jij deze nieuwe Bailine franchiseondernemer in Nederland?

Wordt Bailine franchiser!

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen onderneming? En heb jij een hart voor een gezonde levensstijl en voor mensen? Start dan direct jouw eigen Bailine figuurstudio!

Tevens heeft de Franchisegever van Bailine een Goedlopende franchise studio in Papendrecht  ter overname! Meer weten? Reageer onderaan deze blog...

Voor een nog meer succesvollere groei van Bailine Nederland gaat de Master zich meer focussen op de groei van de studio's in Nederland. Daarom dient deze éénmalige en unieke kans zich aan om een volledig operationele studio over te nemen tegen een bijzonder scherpe overnameprijs!

Wat is Bailine?

Bailine is een franchiseorganisatie die zich met een succesvolle methode richt op de verbetering van de schoonheid, de gezondheid en het welzijn van zowel man als vrouw.

De methode heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld. Tegenwoordig zetten we het volledig geautomatiseerde systeem in bij figuurcorrectie, gewichtscontrole en pijnbestrijding.

Waar komt Bailine vandaan?

Bailine komt uit Noorwegen en is wereldwijd actief. Iedere dag ontdekken meer mannen en vrouwen het Scandinavisch geheim!

Het Bailine programma is gebaseerd op vijf principes:

  • Voedingsadvies
  • Mentale motivatie
  • Figuurvorming
  • Pijnvermindering
  • Natuurlijke facelift

Gecombineerd met het geautomatiseerde trainingsprogramma, heb je alles binnen handbereik om jouw doelen te bereiken.

Hoe werkt Bailine?

Bailine gebruikt een geavanceerde, computergestuurde trainingssimulator. Deze is uniek voor deze methode en speciaal voor Bailine ontwikkeld. Een speciaal computerprogramma bestuurt de Bailine spier simulator. Wij hebben meer dan 90 speciaal ontwikkelde simulator programma’s, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. 

Het programma richt zich op specifieke gebieden van het lichaam zoals buik, taille, heupen, dijen en armen. Bovendien gaat het cellulitis tegen.

Verder bevat het ook diverse programma’s zoals: vetverbranden, baby boom, hoge en lage impact, interval training, huidaandoening, cellulitis en diepe massage.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis