BAILINE

Kies je voor een open of gesloten bergruimte op de werkvloer?

Kies je voor een open of gesloten bergruimte op de werkvloer?

Wie zich in het bedrijfsleven bevindt, weet er alles van; je hebt maar rekening te houden met een enorme hoeveelheid aan voorschriften en regeltjes, zowel in de gemaksvoorzieningen als in vele veiligheidsnormen en andere bijkomstigheden. Hoe zorg je er nu voor dat je je werkvloer zo functioneel en geordend mogelijk kan houden? Je hebt rekening te houden met je klanten, maar ook met het personeel zelf. Het oog wilt natuurlijk ook wat. Kies je in dit geval dan voor een gesloten of een open bergplaats op de werkvloer en hoe zou je dit het beste kunnen aanpakken?

Lockerkasten
Eén van de vele oplossingen voor een gesloten ruimte zou in dit geval een lockerkast kunnen zijn. De lockerkast is een enorm functionele optie om bijvoorbeeld je benodigdheden op de werkplaats, belangrijke papieren of eventuele privé spullen in op te kunnen bergen en misstaat tegelijkertijd zeker niet binnen het interieur van jouw bedrijf. De lockers zijn tegenwoordig niet alleen meer binnen het bedrijfsleven te vinden, maar doen het ook in het reguliere woninginterieur als industrieel object erg goed.

Een groot pluspunt voor het kiezen van een lockerkast is dat ze de veiligheid en het privé van de bezittingen van de werknemers waarborgen en het de losse rommeltjes op het kantoor snel uit het oog zullen doen verdwijnen. Bewezen is dat het kiezen voor een optie als de lockerkast binnen het bedrijfsleven kan zorgen voor een betere mentale rust en een grotere productiviteit op de werkvloer.

Rekken
Je hoeft natuurlijk niet voor een gesloten optie te kiezen. Een dichte optie zou net zo goed kunnen werken. Om een open optie neer te zetten op de werkvloer, zoals bijvoorbeeld het gebruiken van een stellingkast, zorgt het er wel voor dat je sneller en gemakkelijker bij je eigen spullen zal kunnen komen, zonder eerst verschillende sleuteltjes bij je te hoeven hebben of codes te hoeven invoeren. Kijk voor een dergelijke kast bijvoorbeeld eens bij Stellingspecialist, een van de vele franchises die vallen onder Pedroshop.

Let bij een open optie wel op het efficiënt indelen hiervan. In de trant van ‘het oog wilt ook wat’; Houdt hierbij vooral rekening met je klanten die deze ruimte zullen tegenkomen. Je kunt een stellingkast natuurlijk alleen gebruiken voor het opbergen van je administratie en/of materialen, maar onthoudt hierbij goed dat door de manier hoe je kast is ingedeeld er meteen al een visitekaartje wordt afgegeven naar je klant. Gebruik de ruimte op de kast bijvoorbeeld niet alleen om je vaak gebruikte spullen op kwijt te kunnen, zodat je er vliegensvlug weer zal kunnen komen, maar denk er ook eens aan het in te delen met een persoonlijkere touch. Welke boeken inspireert het bedrijf? Hebben jullie een poster met quote op de werkvloer die wellicht hierop geplaatst zou kunnen worden? Zijn er prijzen gewonnen waar jullie trots op zijn of is er een voorwerp dat erg inspireert of verteld waar jullie voor staan? Maak het eigen en zorg hiermee voor een goed geordende sfeer.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis