Registreren

Mastermind nu jouw bedrijf!

Een Mastermind ben jij niet alleen, maar samen met een groep ondernemers en professionals. En samen komen jullie bij elkaar om over jullie bedrijven en doelen te praten. Het is een brainstormsessie, een stok achter de deur en training tegelijkertijd. Dus ontkoppel van de dagelijkse routine, verruim jouw leergierige geest en ontwikkel met de mastermind-groep nieuwe ideeën die jij niet eerder voor mogelijk hield. Startende franchiser of ervaren ondernemer? Een mastermind-groep helpt altijd. Waarom? Into Franchise deelt zes punten 
 
1. Perspectief 
Afstand nemen van de dagelijkse routine, werpt een nieuw licht op alle werkzaamheden. De e-mails die altijd om aandacht schreeuwen, schreeuwen plots minder hard. En problemen van kantoor die als een steen op de maag lagen, zijn ineens beter verteerbaar. Dus doe letterlijk een stap opzij en bekijk alles vanuit een nieuw of ander perspectief. 
 
2. Kennis delen 
Wist jij dat de moderne mens meer informatie in één dag ontvangt, dan de Middeleeuwse mens gedurende zijn gehele leven. Maar ondanks de constante toestroom aan nieuws, heb jij geen tijd om alles bij te houden en daarom is de mastermind-groep ideaal; om informatie uit te wisselen. Breng zowel jouw aanbevelingen als een wensenlijst in. En kom met een rijkdom aan bruikbare kennis terug. 
 
3. Geef ruimte 
De dichter Khalil Gibran schreef dat in een goed huwelijk, ruimte aan elkaar wordt gegevenAnd stand togetheryet not too near together. For the pillars of the temple stand apart.” Jouw werknemers en jij zijn de pilaren van jouw bedrijf. Door even weg te gaan, geef je hen ruimte om zich te bewijzen en jij leert dat je niet alles alleen hoeft te dragen. 
 
4. De kracht van samen 
In een mastermind-groep ontstaat een unieke kracht door jullie denkvermogen samen in te zetten. Gooi een probleem in de groep en zie hoe anderen jouw probleem ontleden en mogelijke oplossingen vinden; ideeën waar jij in je eentje nooit op was gekomen. 
 
5. Focus 
Om te voorkomen dat jouw mastermind verzandt in bijzaken, brengen de andere leden en jij ieder een helder, eigen doel mee. Hoe begrensder het doel, des te groter de focus en daarmee des te kleiner de afleiding en des te meer antwoorden je krijgt. 
 
6. Ontmoetingen 
Tijdens een paar dagen weg, leer je elkaar kennen. Je ziet elkaar bij wijze van zonder make up, dus voor de eerste kop koffie, maar ook als je er even doorheen zit. Je ontmoet vrienden en wellicht vijanden, maar sowieso echte mensen en niet alleen het mooie plaatje dat wij vaak presenteren. Een paar dagen weg te veel? Start dan met een dagdeel, een dag of eventueel een overnachting. 

 

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis