Registreren

Passief inkomen genereren doe je zo!

Slapend rijk worden klinkt voor velen als muziek in de oren en tegelijkertijd onmogelijk. Maar is dat zo? Deze blog maakt van jou geen hoogstwaarschijnlijk geen miljonair, maar geeft wel een inzicht in hoe jij online passief inkomen kan genereren. Vier voorbeelden... 
 
1. Lets blog (or vlog)! 
Bloggen (en tegenwoordig ook vloggen) is één van de manieren op passief content te genereren. En nee, bloggen is allang niet meer daadwerkelijk stukjes schrijven over onderwerpen waarover jij veel vanaf weet en graag over schrijft; het zijn ook de social media-posts op bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Handig is wel om jouw interessegebieden enigszins af te bakenen. Immers, een doelgroep voor ogen hebben, is het halve werk. En dan kan het verdienen beginnen...  
 
Denk bijvoorbeeld aan Affiliate Marketing waarbij je advertenties voor producten of diensten op andere websites plaats en waarvoor jij een commissie ontvangt indien deze worden verkocht. Maar ook het verkopen van advertentieruimte is winning, want bedrijven willen graag op kanalen van hoge kwaliteit adverteren. Daarnaast is het op zoek gaan naar sponsors ook een must als jij aan jouw blog of posts wilt verdienen. Eenmaal gevonden kan jij onder andere gesponsorde artikelen voor ze schrijven. Kortom: opties genoeg, maar zorg eerst voor een plan van aanpak en achterban, want hoe meer volgers, des te eerder andere partijen met jou in zee willen gaan! En met een beetje geluk komen ze dan zelfs vanzelf... 
 
2. Een webshop, maar net iets anders... 
Een webshop is net zoals een blog zo aangemaakt, maar ook hier geldt: ga voor niche en kwaliteit. Maar dagelijks pakjes inpakken en versturen vanuit huis doe jou niet perse denken aan passief inkomen genereren? Klopt! En daar komt dropshipping om de hoek kijken. Simpel gezegd komt het op het volgende neer: een klant bestelt bij jouw shop, maar het product wordt direct vanuit de fabrikant opgestuurd. Voordeel? Geen opslag (lees: geen kosten) en het logistieke proces blijft buiten de deur.  
 
3. Websites kopen en verkopen 
Zakcentje over? Het kopen en verkopen van bestaande blogs of webshops, is een heuse business. Een bekende marktplaats daarvoor is Flippa. Maar kijk uit voor addertjes onder het gras en ga de cijfers na (en stel jezelf de vraag ‘Wat levert het mij op?’), want er is uiteraard een reden waarom de huidige eigenaars hun website verkopen.  
 
4. Royalties 
De muziekcarrière waar jij als kind van droomde is er niet van gekomen, maar dat betekent niet dat jij alsnog niet jouw brood kan verdienen met muziek... hoe? Door onder de knie te krijgen hoe van de kunst van anderen te leven. Dus heb jij een zakelijk instinct en artistiek oor? Op RoyaltiesExchange kan jij bijvoorbeeld handelen in royalties van bekende artiesten. 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis