BAILINE

5 gekke bedrijven die nog best wel succesvol zijn

Een van de eerste dingen die je je afvraagt wanneer je een bedrijf begint: is hier een markt voor? Misschien wel om die reden spelen veel ondernemers op safe. Maar ook met een bijzonder idee kun je natuurlijk de markt veroveren. Van bedrukte aardappelen tot verwelkte bloemen, deze vijf gekke bedrijven hebben stiekem best veel succes:

Een klap in het gezicht

Letterlijk. Bij deze Thaise dame in San Francisco krijg je een ‘massage’ en beautybehandeling door middel van klappen in het gezicht. Naar eigen zeggen is ze de enige echte Face Slapping Tata Massage-specialist buiten Thailand en dat heeft haar geen windeieren gelegd. Internationale media zoals CNN, Metro en Fox News besteden aandacht aan haar massagesalon en dat is natuurlijk altijd goed voor de zaken. Goedkoop is een rondje massage boxing niet: voor één ronde ben je 350 dollar kwijt. Gelukkig is het volgens de site wel one million % safe.

Tinderhulp

Online daten voelt als een parttime job, aldus de Virtual Dating Assistants, daarom nemen zij al bijna tien jaar het werk van drukbezette singles uit handen. Als je de referenties moet geloven vind je dankzij deze service gegarandeerd de man/vrouw van je dromen. De website stelt een profiel voor je op, registreert je op datingsites, selecteert de juiste kandidaten, stuurt icebreakers, en maakt de afspraakjes, vanaf de ontmoeting zelf sta je er alleen voor.

Bierbuik

Voor de verstokte alcoholisten of als origineel verjaardagscadeau: een letterlijke bierbuik. Bij The Beerbelly koop je een ombindbare bierbuik waarmee je ongezien je favoriete drank een concert, film of sportwedstrijd mee kunt binnensmokkelen. De ‘bierbuik’ is verbonden met een slangetje waaruit je drinkt. Voor dames is er de ‘Wine Rack’ waarmee je niet alleen een portie drank elke gelegenheid kunt binnensmokkelen, maar tevens je cupmaat vergroot naar dubbel D.

Zeg het met.. verwelkte bloemen

‘Dirty Rotten Flowers’ klinkt nou niet direct als de service waarmee je een bos bloemen voor je grote liefde gaat versturen. Maar daar mikken ze ook helemaal niet op. Er zijn immers genoeg gelegenheden waar je liever een stinkende bos verwelkte bloemen opstuurt. Denk aan je ex, je baas, of - volgens een van de referenties - een vervelende yogadocent. Er zijn verschillende boeketten beschikbaar, waaronder een boeket met een misvormde teddybeer.

Aardappelpost

In de tijd van Snapchat, WhatsApp en Instagram zijn we continu met elkaar verbonden, maar is het ook niet meer zo bijzonder om een berichtje te krijgen. In plaats daarvan kun je ook een ouderwets kaartje sturen, of… een aardappel. Bij the Potato Parcel stuur je een custom aardappel met een bericht van maximaal 130 tekens erop, vergelijkbaar met een tweet. De teksten worden met inkt op de aardappel gedrukt, dus bakken en opeten zit er daarna niet meer in.

 

 

 


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis