Crystal Marbles

Curves: al 25 jaar werkzaam volgens de nieuwe norm van de Gezondheidsraad

De Gezondheidsraad heeft een nieuwe norm vastgesteld voor bewegen. Een norm die minder streng is dan we gewend waren. Urenlang per week ‘full speed’ trainen… dat is niet nodig. Curves wist dat 25 jaar geleden al en begon met korte workout-programma’s van 30 minuten. Inclusief spier- en botversterkende activiteiten. En dat speciaal voor vrouwen. Dat het werkt, is inmiddels wel gebleken.

Kortom: het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Regelmatig bewegen is goed, maar jezelf voortdurend tot uitersten drijven is niet nodig. Een wandelingetje naar de koffieautomaat volstaat echter niet. De ademhaling moet omhoog gaan en de polsslag moet versnellen.

Krachtiger en energieker door korte workouts
De work-outs van Curves zijn hier speciaal op ingericht. Korte en effectieve sessies die vrouwen krachtiger en energieker maken. Dat het werkt, daar kunnen inmiddels duizenden vrouwen over meepraten. Curves heeft zich namelijk over heel Nederland verspreid.

Spier- en botversterkende activiteiten als basis
Nieuw is de aanbeveling van de Gezondheidsraad om twee keer per week spier- en botversterkende activiteiten te doen, waarbij het lichaam met zijn eigen gewicht wordt belast. In de krachttrainingen van Curves vormt dit de basis. Door dit te combineren met cardio-trainingen en voedingsadviezen wordt een totaalpakket aangeboden. Een totaalpakket voor de ‘Curves way of life’, oftewel: voor een gezond lichaam!

Een mooi verjaardagscadeautje
De norm van de Gezondheidsraad is voor Curves een mooi verjaardagscadeautje. Een cadeautje voor al 25 jaar op een goede manier omgaan met bewegen en gezondheid. Curves vierde op 28 september wereldwijd haar 25-jarig bestaan. In 1992 introduceerde Curves de 30 minuten krachttraining voor vrouwen. Al 25 jaar biedt Curves wereldwijd een ondersteunende omgeving die miljoenen vrouwen heeft geholpen om een gezonder leven te leiden.

Het Curves programma is niet alleen effectief voor de leden, maar ook voor de ondernemers door een effectief franchisesysteem met beperkt risico. Curves zoekt ondernemers door heel Nederland. Interesse in het openen van een Curves club? Klik hier voor meer informatie!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis