Registreren

Snel starten met je eigen onderneming!

Team Fieldbox is op zoek naar meerdere ondernemers die vanuit hun eigen Fieldbox vestiging Fieldbox gaan verkopen. Vorige week stonden zij nog op de Vakbeurs Facilitair, waar weer is bevestigd dat er veel vraag is naar een product als Fieldbox. Het liefst breiden ze daarom snel hun franchise-team uit om op deze vraag in te kunnen spelen. Voor jou als ondernemer betekent dat een onderneming met een sterk product, een grote markt en een goede ondersteuning.

Wat is Fieldbox?
Fieldbox is een planningstool, die alle werkprocessen van organisaties met een buitendienst eenvoudig digitaliseert. Het product wordt volledig afgestemd op de behoeftes en eigenschappen van de betreffende organisatie, er is veel aandacht voor een goede implementatie en het product is erg gebruiksvriendelijk.

Waarom nu?
We zien het overal om ons heen: digitalisering. Ook op de werkvloer wordt digitalisering steeds belangrijker. Binnen nu en een paar jaar houden ondernemers de markt waarschijnlijk niet meer bij als ze hier niet in meegaan. Veel organisaties werken nu nog met papier en staan dus nog voor de grote uitdaging om succesvol over te gaan op het digitale werken. Fieldbox biedt hier de oplossingen.

Ben jij een sales talent? Ben jij ondernemend? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is Team Fieldbox op zoek naar jou! Als er een klik is, kan je met 2 maanden al van start. Kijk hier voor meer informatie over de Fieldbox franchiseformule en laat ons weten als je geïnteresseerd bent. We komen graag met je in contact.


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis