BAILINE

Kosteloos juridisch advies tijdens telefonisch spreekuur

Wist je dat onze juridisch partner een telefonisch 'franchise' spreekuur heeft geïnitieerd voor franchisegevers en franchisenemers waar je gratis juridisch advies kunt inwinnen? Margot van Camp van Marree en Dijxhoorn advocaten beantwoordt elke woensdagochtend tussen 09:00 een 10:00 uur jouw juridische vraag.

Franchisegevers en franchisenemers kunnen tegen praktische vragen of onprettige situaties aanlopen, waarbij juridische steun welkom is. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een franchiseorganisatie, het opstellen en uitonderhandelen van franchisecontracten, het opstellen van een handboek, de beëindiging van een franchiserelatie, maar ook in geval van geschillen tussen franchisenemers en franchisegevers (of tussen franchisegevers en derden) kan het zinvol zijn om je juridische positie op voorhand te laten beoordelen.

Voor al deze én andere vragen kun je terecht bij advocate Margot van Camp, o.a. gespecialiseerd in franchisevraagstukken en -geschillen. Tijdens het telefonisch spreekuur kan zij je in vertrouwen op weg helpen of je bepaalde handvatten aanreiken. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten het spreekuur om een afspraak met Margot in te plannen.

Indien je je graag wilt aanmelden voor het telefonisch spreekuur, dan kun je je opgeven via de website van Marree en Dijxhoorn advocaten: http://www.mend.nl/telefonisch-spreekuur. Als je daar je (bedrijfs)naam, telefoonnummer en reden voor opgave achter laat, dan zal Margot van Camp de eerstvolgende woensdagochtend contact opnemen. ​


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis