Registreren

Wanneer is een Franchisenemer succesvol?

Op dit moment zijn er veel mensen die zich oriënteren op ondernemerschap. Verschillende platforms die potentiele franchisenemers en franchisegevers samen brengen zijn vooral gericht op het aanleveren van leads bij de franchisegever. Voor de meeste mensen is het kiezen voor ondernemerschap dan ook vooral oriëntatie en dan vrijblijvend aanmelden. De startersdagen van de Kamer van Koophandel bezoeken of inschrijven voor een ondernemersbeurs lijkt dan de beste keuze.

Wat blijkt vooral in de praktijk. Franchisegevers zijn enthousiast over hun formule. Dit enthousiasme wordt overgebracht op de potentiele ondernemer en deze is daardoor ook enthousiast. Als je enthousiast bent draag je dit over op de omgeving. De potentiele ondernemer zegt de wijze lessen van de omgeving in zich op te nemen, luistert vervolgens alleen naar zichzelf en kiest op basis van zijn nog maar kort verworven enthousiasme…

Dat is kiezen op basis van omstandigheden en gebeurtenissen.
Veelal zijn wij gewend om naar buiten te kijken en dan te reageren. Kijken naar je huidige realiteit om vervolgens te handelen is een proces wat buiten jouw als mens ligt.

Kiezen voor ondernemerschap is echter een proces wat vanuit jouw hart moet plaatsvinden. Wat drijft jou? Wat zijn je motivaties en inspiraties? Wat zie je voor je als jouw toekomst als ondernemer? Wat wil je bereiken met je onderneming? Hoeveel uur ga je eigenlijk werken? In welke levensfase ben je terecht gekomen?

Om antwoord te geven op deze vragen zal je zelfonderzoek moeten doen. Dat leidt tot persoonlijke ontwikkeling en groei. Vervolgens wordt kiezen heel eenvoudig. Je keus is niet meer gebaseerd op wat je hoort of ziet. Je keus is niet meer gebaseerd op overtuiging van iemand anders die je hebt overgenomen.

Vanaf nu ga je kiezen door heel dicht bij jezelf te blijven. Dit is een keus die onafhankelijk is van anderen en voorgespiegelde resultaten.

Wordt het niet eens tijd om vanuit de grond van je hart te kiezen?

Meld je snel aan voor de cursus Persoonlijke ontwikkeling. Jouw start naar ondernemen!


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis