Crystal Marbles

Slapend rijk worden? 4 manieren om passief inkomen te genereren

Nee, we gaan je niet pushen om mee te doen aan een piramidespel. Ook lees je hier niet hoe verschrikkelijk makkelijk het is om zomaar miljonair te worden. Maar passief inkomen genereren (in plaats van je tijd 1 op 1 inruilen voor geld) is wel degelijk mogelijk online. Dit zijn vier slimme manieren waarop je het als ondernemer kan aanpakken:

Start een blog, huur een schrijver, plaats advertenties
Een blog beginnen heb je zo gedaan. Schaf een domeinnaam aan en installeer een contentmanagementsysteem zoals Wordpress of Joomla.

Misschien is er een onderwerp waar je veel vanaf weet en graag over schrijft. Hoe specifieker de niche, hoe beter. 

Dit zijn drie manieren waarop je met je blog(s) kunt verdienen:

1. Affiliate Marketing
Je plaatst advertenties voor artikelen of diensten op andere sites. Bijvoorbeeld een relevant boek bij Bol.com. Als je bezoekers het boek kopen krijg je een commissie.

2. Verkoop advertentieruimte
Bedrijven willen graag op een blog van hoge kwaliteit adverteren.

3. Ga op zoek naar sponsors
Je kunt bijvoorbeeld gesponsorde artikelen voor ze schrijven.

Begin een webshop, zonder eigen opslag
Ook een webshop heb je zo aangemaakt. Een populair platform is Shopify. Een alternatief voor Wordpress-sites is WooCommerce. Net als bij een blog, geldt bij de webshop: Ga voor de niche & kwaliteit.

Maar daarmee ben je er nog niet. Dit artikel gaan namelijk over passief inkomen. Veertig uur per week pakketjes inpakken en versturen vanuit je garage lijkt verdacht veel op een gemiddelde 9-tot-5-baan. Denk daarom aan dropshipping: De klant bestelt bij jouw shop, maar het product wordt direct vanuit de fabrikant opgestuurd. Zo hou je het logistieke proces buiten de deur. Hier een lijst met dropship-leveranciers.

Websites kopen en verkopen
Heb je een klein zakcentje over? Dan kun je ook een bestaande blog of webshop kopen. Een bekende marktplaats voor websites is Flippa. Kijk goed naar cijfers en addertjes onder het gras, want er is natuurlijk altijd een reden waarom de huidige eigenaars hun site verkopen.

Verdien alsnog je brood met royalties over muziek
Als tiener droomde je er misschien zelf van om ooit wereldwijd door te breken als artiest. Maar de kans om van je muziek te leven is niet aan veel mensen gegeven. Een alternatief is natuurlijk om van de kunst van anderen te leven. Heb je een artistiek oor en zakelijk instinct? Dan kun je op RoyaltiesExchange handelen in royalties van bekende artiesten.

 


Reactie


Reacties

  • simpel geld verdienen

    ik zou graag meer van u te weten willen komen. Kunt u mij bellen: 0686060784

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis