BAILINE

Jij wilt ondernemer worden? Doe de test!

Jij wilt ondernemer worden, dan ben je dus bezig met een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Om je te verder te helpen in dit proces hebben wij een test voor je voorbereid.
In deze test wordt gekeken naar jou als persoon.

Ben je op dit moment de persoon die dit avontuur vol met passie en vertrouwen aangaat? Sta je open voor nieuwe inzichten en perspectieven zodat je de kans op succes vergroot? Er zijn een aantal redenen waarom je research aan het doen bent en je op het punt staat om deze reflectietest te doen. Wij zijn er van overtuigd dat toeval niet bestaat. De weg die je tot nu hebt bewandeld heeft geleid tot dit punt. De reflectietest geeft jou inzicht in wie je eigenlijk bent, niet wie je denkt te zijn. Beantwoordt de volgende vragen zo eerlijk mogelijk. Durf eerlijk te zijn tegenover jezelf. Succes!

Reactie


Reacties

  • peter vermeer

    dus

800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis