Crystal Marbles

Goede 1 april grappen! Toch?!

Met 1 april voor de deur is het natuurlijk weer oppassen voor het nepnieuws wat circuleert! Maar hoe zeker is het nou dat een bepaald artikel een grap is? Hierbij een aantal opvallende, grappige artikelen waarvan we morgen pas met zekerheid kunnen zeggen dat het een grap is… 

 1. Nieuw verkeersbord waarschuwt voor de zon
  Veilig Verkeer Nederland introduceert een nieuw verkeersbord om te waarschuwen voor de laagstaande zon. Het bord zou volgens VVN per 28 maart zijn ingevoerd en direct toegevoegd aan het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens.

 2. Rookworstvlaai van HEMA
  De rookworstkroket, ok… maar HEMA zou nu met een rookworstvlaai komen. De warenhuisketen maakt bekend dat op uitgerekend 1 april de vlaai te koop is ;-)

 3. Geurverf voor babykamers
  Gamma komt met een opmerkelijk nieuw product; muurverf voor babykamers met de geur van Zwitsal. De 1 aprilgrap is een absolute winnaar als het gaat om originaliteit maar een te duidelijke 1 april grap.

 4. Geurtelevisie bij Heel Holland Bakt
  Het is de droom van iedere kijker van het programma, eventjes die geur meepakken van die heerlijke baksels! Omroep MAX heeft daar iets op gevonden en is daarom op zoek naar enthousiastelingen die geurtelevisie willen uittesten tijdens het populaire programma Heel Holland Bakt. In de zogenaamde HHB-GEURTV-kastjes zouden patronen zitten die de geuren van een aantal basis ingrediënten bevatten waaronder vanille, karamel, rood fruit en koekdeeg. Aanmelden kan tot 2 april :-P

 5. Domino’s komt met robot
  Franchiseformule Domino’s Pizza komt et een zelfrijdende bezorgrobot. Dat Domino’s dit juist nu bekend maakt wekt verdenkingen op. De pizzagigant zou in zee zijn gegaan met Starship, een Londens bedrijf dat experimenteert met dergelijke robots. Een woordvoerder van Domino’s bevestigt aan RTL dat het 100% geen grap is..

Nog een dag en we weten of we onze kamers kunnen schilderen met Zwitsalverf, daarna een pizza zal worden bezorgd door een robot (die uit moet kijken voor de laagstaande zon verkeersborden). Na het eten ploffen we op de bank voor een avondje geur TV met een lekker stukje Rookworstvlaai!

Goed weekend!

 

Bron: Metro Nieuws


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis