Crystal Marbles

Vind iemands directe e-mail adres in luttele seconden

Het hebben van iemands directe (zakelijke) e-mailadres is zeer waardevol om een connectie te maken. Maar vaak is het een tijdrovende uitdaging om deze te vinden.

En de reden ervoor zal je niet verbazen.

Mensen houden hun e-mail adres vaak geheim. Niemand zit tenslotte op spam te wachten. En spam versturen is ook zeker niet aan te raden, omdat het eerder tegen je werkt.

Een legitieme reden om iemand te benaderen is bijvoorbeeld een uitnodiging voor een gastblog, een vraag aan een expert voor een artikel of een gemeend compliment aan iemand die je bewondert.

Heb je een goede reden om iemand te mailen? Mooi.

Dan is er een handig (en gedeeltelijk gratis) hulpmiddel om supersnel achter iemands e-mailadres te komen.

Gebruik een email discovery tool als Hunter.io, Voila Norbert of Find that Email.

Daarmee bespaar je vele uurtjes met speuren op internet en bouncemailtjes verwijderen na het foutief gokken van iemands directe mailadres.

Het werkt heel simpel, maar doeltreffend. De tool zoekt op de website waar die persoon op dat moment werkt en op andere websites of het e-mailadres bekend is.

Ook wordt er gekeken naar de meest gebruikte emailadres-patronen (bijvoorbeeld voornaam.achternaam@domein.nl). Op die manier kun je zelf een goede gok maken.

Je kunt ook een chrome extension  gebruiken waarmee je direct vanuit je browser een website kunt doorzoeken op e-mailadressen.

Als je regelmatig op zoek bent naar iemands e-mailadres, dan is het een gebruik van een e-mail discovery tool erg fijn. Houd er wel rekening mee dat niet 100% van de e-mailadressen gevonden kan worden.

Ook is er een beperking als je gratis gebruik maakt van de tool. Wil je meer e-mailadressen opzoeken, dan betaal je daar ook voor. De tijd die je er mee bespaart staat natuurlijk in schril contrast met de paar tientjes die je er aan uit geeft.

Nils van der Knaap
Sky Internet Marketing


Reactie


800 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis